Buraxlee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o degılde bunları bıle bıle aldın sımdı yok dyorsan eger haksızsın web mahmut kardesım. ama vaad edip aldıysan orası başka.
Hadi diyelim bizim istediklerimiz ekstra, ben zaten fatih'e para teklif ettim bu özellikleri eklemek için ama destek ve sistemin altyapısı oldukça kötü bunu belirtmek istiyorum.

Ben sorunları söylüyorum olayı abartıp benim alıp almama getiriyorsunuz sorunlar bunlar, Yaşımla dalga geçecek kadar düşüyorlar.

Diyaloglar aynen şu;

Arkadaşa 2 ocakta mesaj atıyorum, 5 ocakta tekrar mesaj atıyorum, 6 ocakta tekrar mesaj atıyorum.

6 ocakta 2 mesaj alıyorum.
ve 2 ocaktaki mesajım yanıtsız umursanmamış bile.

9 ocakta mesaj atıyorum hiç cevap verilmemiş bile.

Sanırım bu tablo herşeyi anlatıyordur, ben bir sürtük değilim paramı verdim destek istiyorum. Senden talep ettiğim sadece bu ufakta olsa cevap ver.

Bana cevap verdim diyorsun ama 3 gün sonra gelen cevaptan ben ne hayır beklerim.

Tamam patron sensin, kendi dünyanda ve kendi arkadaşlarınla yaşa seni desteklesinler ki daha çok satasın ama müşteriye saygı en önemli unsurdur.

Bu sana son mesajım.

Müşterisinin yaşıyla dalga geçen adamdan bir Ticaret usulü beklemek hata olurdu pardon.

Tekrar tekrar pardon tüm bunlar benim hatamdı.