WeBMaHMuT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18 yaşındayım gurur duyuyorum ve benim yaşımı eleştirmen bile kimin haklı olduğunu gösteriyor bence.

Hatalar çıkmaya başlayınca da destekçileri anlarlar zira 3-5 üyeniz varken bunu anlamanız pek kolay değil.

Küstahlaşmana ve Rezilce espriler yapmana gerek yok.

Sizce bu kadar tesadüfün olması imkansız değil mi? sinema da, denizde veya havada olman beni ilgilendirmez.

Bak kardeş, 1.nesili editorle editleyip 2.nesil yaparsam tüm üyeler bu sefer 2.nesil olmuş olur. Sen veritabanına mevcut üyeleri 1.nesil olarak kaydettirmemişsin ki onu bile ben dedikten sonra yaptın.

Veritabanına tablo ekleyen sen değilmiydin bir de kalkmış yalancı diyorsun yazık.

Bir satıcının bu konuma düşmesi çok acı bir de kalkmış bizimle alay ediyor.

Bu arada para ile ilgili bir sıkıntımız olduğunu söylemedim, para ile ilgili yardımcı olması sorunları görmezden geleceğimiz anlamına mı geliyor?

ben scriptimde olmayan bir özelliği yapmak için senin üye tablonda nesil fieldı oluşturdum ve scripti de buna uyumlu hale getirdim sen hala neyin mücadelesini veriyorsun.

bak küçüğüm, normal halinde nesil diye bir şey yoktu entry sayısına ve üyenin yetki sınıfına göre bazı nesil lakapları vardı entry sayısı ve yetkiye göre şu nesil bu nesil gibi rütbeler gösteriyordu. sen bana gelip nesil olsun dedin 2.nesil başlatıcam dedin ben sana bunu izah ettim ama dur dedim ve kendi evimde bile değilken oturdum sana bunu sağladım. evet sen bir yalancısın. youtube sorunun hariç söylediklerinin %90ı yalan.

sana ne arkadaşım benim uçuşumdan hastalığımdan seyahatimden?

haa unutmadan... üç beş üye dediğin sözlüklerden anarşi sözlük Okan Bayülgen'in disko kralı isimli programında 5 dakika boyunca tanıtıldı ve sözlüğe anlık 5k ziyaretçi akını oldu. hanimiş üç beş yazarlı sözlük hanimiş?

bu posttan itibaren sana konu altında cevap vermeyeceğim. belirteyim.