WeBMaHMuT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni de hiçbirşey bağlamıyor zaten, mesajlarını okuyanlar ne kadar iplemediğini bir kez daha anlayacaktır şuan.
hadi bakalim.

Ben vakt-ı zamanında pazar da limon satıyordum aklıma script almak geldi ve sırf senin için r10'dan hesap aldım üstelik tesadüfe bak senden tam bir yıl önce almışım bu accountu.
benden 1 yıl önce hesap alıp almaman neyi değiştirir? kaç yaşındasin ki sen?

Sen ortağını muhattap almam demişsin, Ortağımın sözlüklerdeki (dilediğin sözlükte) tek yazısı ile kariyerine darbe yiyeceğinin farkında mısın? adam günlerdir milletin sorun var demesi yüzünden bana utanıyorum artık dedi ve ben üzüldüm, zira sırf kendisinin adı bile bu kötü scriptli sözlüğün, onca aksiliğe rağmen günlerdir ilk 4'te olmasına yetti
gitsin istediği yerde istediği yazıyı yazsın hadi. kariyerimi bitirecekmiş kim bu ilah mı? kötü scriptli sözlük demek vay be.

Bir kere de ulaşmaya çalışmıştık da o zaman da seyahetteydin. bir ara kuzeninle rastlaştık, geçenler de hastaydın vallahi bahaneler bol.

Daha sözlüğü aldığımız ilk gün kararlaştırdığımız saatten iki saat sonra gelen adamsın.
Seyahatimin uçuş kartlarının bizde kalan nüshalarının fotoğraflarını çekip atayım istersen. seyahat dönüşü olan türbülansta tetiklenen sinüzitimin raporlarını da bu fotoğrafların yanına ekleyeyim hatta. kuzenimle de rastlaşman normal aslında aynı accountu kullanıyoruz.

sözlüğü ilk aldığın gün kardeşim ile sinemaya gideceğimi söylemiştim ve gittim de tahmin ettiğimiz seansa yetişemediğimiz için 21,30 seansına girdik ve bu da 2 saat gecikmemizi sağladı hatta kaybetmediysem onun da fişi duruyordu onu da fotoğraflara eklerim.

Ekşi Sözlük benzeri script demişsin Anarşi Sözlük benzeri çıktı. Default teması Anarşi Sözlük )) yigitozgur teması mı kullanayım default olarak.
script demosunda da o tema vardı ayrıca o anarşi sözlük teması değil benim scriptimin default teması. saçma sapan bi logo atmaktansa anarşi sözlük logosunun kalması daha iyiydi. ve anarşi sözlük benim çok yakın bir arkadaşımın sitesidir.

Bu gece anlarsın bakalım ne anlayıp anlamadığımı? Scriptin tüm aptallıklarını göz önüne çıkartayım da gör.
kendi aptallığını çıkarmaya başladın bile göz önüne.

1.nesil yazar diyor ama 2.nesil geçmek istediğimizde bunun ayrı bir özellik olduğunu söylüyorsun. Şaka gibisin valla.

Youtube sorunu güzel anlatmışsın da böyle komik bir sorun mu olur, çözmeni istediğimizde güncelleme bekle diyorsun.
1.nesil vs yazıları hangi dosyada hangi mantıkla çalışıyodu bunu sana daha önce anlatmıştım şimdi anlatmakla uğraşıp kendimi yormayacağım hiç. şu kadar yazı yazmışsın tek doğrun youtube sorunun. bi tek burada haklısın.

İşte bunlardan beni bağlamıyor.
umrumda değil.

Tamam koca adam ezdin beni yerlere vurdun. Koddan da anlamıyoruz bu işlerden de anlamıyoruz affet bizi Fatih Abi raconuna uyamadık.
bak dalgana, dalgan büyüsün.