kaynak kodları Caesarın kodları olduğunu seninle msnde konuşurken söyledim hatta sadece sana değil scripti alan herkese anlatıyorum bunları.
demo alıp almadığını tam hatırlamıyorum şimdi, konuda demo da vardı -demo domain satılıncaya dek ve şifresini pm ile isteyenlere veriyordum- demoyu alıp almaman beni bağlamaz benim scriptim budur.
Seni de hiçbirşey bağlamıyor zaten, mesajlarını okuyanlar ne kadar iplemediğini bir kez daha anlayacaktır şuan.
Alıntı
peşpeşe entry hangi sözlükte giriliyor? söyleyeyim hemen istersen google'da da aratabilirsin: inci sözlük ekşi sözlüğe de flood yaptı diğer sözlüklere de flood yaptı.
ayrıca işletim sistemi yazmamı istediğinizi de söylemedim, ben size yaptığım şeyden bahsettim ve bunu böyle küçümsemen de çok komik inan ki, çok bilgili biri gibi durdun şimdi.
Ben vakt-ı zamanında pazar da limon satıyordum aklıma script almak geldi ve sırf senin için r10'dan hesap aldım üstelik tesadüfe bak senden tam bir yıl önce almışım bu accountu.
Alıntı
ben senin ortağını değil seni tanırım ve seni muhatap alırım, sen siteye 10 ortak girersen ben 10 kişiyle muhatap olmak zorunda değilim ve cevap vermedi diye yalan konuşma hiç boş yere o arkadaşınla da muhabbetim oldu benim.
Sen ortağını muhattap almam demişsin, Ortağımın sözlüklerdeki (dilediğin sözlükte) tek yazısı ile kariyerine darbe yiyeceğinin farkında mısın? adam günlerdir milletin sorun var demesi yüzünden bana utanıyorum artık dedi ve ben üzüldüm, zira sırf kendisinin adı bile bu kötü scriptli sözlüğün, onca aksiliğe rağmen günlerdir ilk 4'te olmasına yetti
Alıntı
senin tuhaf ve emrivaki pmlerini yanıtlamak zorunda değilim. iletişim msn adresim ve telefon numaram sende var. attığın pmlerin bir çoğunu da yanıtlamışımdır yanıtlamadıklarımı da neden yanıtlamadıklarımı dün veya önceki gündü sanırım attığım pmde görebilirsin.
Bir kere de ulaşmaya çalışmıştık da o zaman da seyahetteydin. bir ara kuzeninle rastlaştık, geçenler de hastaydın vallahi bahaneler bol.
Daha sözlüğü aldığımız ilk gün kararlaştırdığımız saatten iki saat sonra gelen adamsın.
Alıntı
ben sana o renkte bir temam olduğunu da hiç söylemedim şimdiye dek ve bunun için öyle bir tema o scriptin içinde olmak zorunda değil. "demoya baksaydın kardeşim"
Ekşi Sözlük benzeri script demişsin Anarşi Sözlük benzeri çıktı. Default teması Anarşi Sözlük

)) yigitozgur teması mı kullanayım default olarak.
Alıntı
scriptin içerisindeki kodlara çöplük diyorsun bir de sen koddan ne anlarsın ki? php developer mısın?
Bu gece anlarsın bakalım ne anlayıp anlamadığımı? Scriptin tüm aptallıklarını göz önüne çıkartayım da gör.
Alıntı
sözlükte nesil sistemi var mı yok mu demodan veya ilk posttan bi bak bakalım.
youtube sorunu dediğin de linklerdeki büyük harflerin tüm entry ile birlikte küçülmesinden ibaret.
1.nesil yazar diyor ama 2.nesil geçmek istediğimizde bunun ayrı bir özellik olduğunu söylüyorsun. Şaka gibisin valla.
Youtube sorunu güzel anlatmışsın da böyle komik bir sorun mu olur, çözmeni istediğimizde güncelleme bekle diyorsun.
Alıntı
bu scripti senden hariç kendi sözlüğüm dahil 10 civarı insan kullanıyor. hata dolu, keyifli günler

sen kodları oynayıp bozduğunda bile ben gelip düzelttim. senin bozduğun şeyi düzeltmek zorunda olmadığım halde...
Gören de sancak; Ekşi, Uludağ, İtü'nin developerı

))
Sadece adminlerin yazdığı (hatta onların bile yazmadığı) çöp sözlük klonlarını bana örnek gösteremessin.
Sadece Notepad++ ile düzeltilen bir kod yapısına sahip sistem de inanın ki dosyaların bozulmaması elde değil. Beni suçluyorsun fakat sen de yaptıktan sonra o hatayı alınca hayretlere düştün. Ubuntu İşletim sisteminde Notepad++'yı bulmak zorundaysam vay halime.
Alıntı
hataları yazmak suç değil ama senden kaynaklanan hataları ve scriptte olduğunu iddia etmediğim özelliklerden dolayı beni suçlaman büyük suç.
sen gülmene devam et.
Tamam koca adam ezdin beni yerlere vurdun. Koddan da anlamıyoruz bu işlerden de anlamıyoruz affet bizi Fatih Abi raconuna uyamadık.