Öncelikle R10'daki konunda Caesar'ın scripti olduğunu belirtmemişsin bunu oraya büyük harflerle yazmalısın, ayrıca ben demo falan almadım.
kaynak kodları Caesarın kodları olduğunu seninle msnde konuşurken söyledim hatta sadece sana değil scripti alan herkese anlatıyorum bunları.
demo alıp almadığını tam hatırlamıyorum şimdi, konuda demo da vardı -demo domain satılıncaya dek ve şifresini pm ile isteyenlere veriyordum- demoyu alıp almaman beni bağlamaz benim scriptim budur.
İnci'ye hakaret ettiğimizi de nereden çıkardın? Adamlar kendi kendilerine gelin güvey olup onlara karşı bir sözlük açtığımızı düşünmüşler ve bu yüzden saldırıya geçtiler. peşpeşe entry hangi sözlükte giriliyor, senden 10 saniye zaman koruması istedik, yeni bir işletim sistemi falan yazmanı istemedik.
peşpeşe entry hangi sözlükte giriliyor? söyleyeyim hemen istersen google'da da aratabilirsin: inci sözlük ekşi sözlüğe de flood yaptı diğer sözlüklere de flood yaptı.
ayrıca işletim sistemi yazmamı istediğinizi de söylemedim, ben size yaptığım şeyden bahsettim ve bunu böyle küçümsemen de çok komik inan ki, çok bilgili biri gibi durdun şimdi.
online konusuna gelince, beni geçtim diğer ortağımın tek bir sorusuna bile yanıt vermemişsin, adam beni aradıkça utandım. sanmıştım ki r10'daki adam bizdendir bize yardımcı olur.
ben senin ortağını değil seni tanırım ve seni muhatap alırım, sen siteye 10 ortak girersen ben 10 kişiyle muhatap olmak zorunda değilim ve cevap vermedi diye yalan konuşma hiç boş yere o arkadaşınla da muhabbetim oldu benim.
Ayrıca koyu temalar için açık logo kullanma özelliği her sözlükte vardır, sen bunu ek bir özellik olarak mı görüyorsun?
diğer sözlükler beni ilgilendirmiyor, benim sattığım scriptte böyle bir şey olup olmadığını demodan ve bu konunun ilk postundan okuyabilirdin -okumadıysan ve anlamadıysan senin sorunundur bu-
Benim online saatlerim gece olduğu için ben sana p.m. atıyorum sürekli sende bana msnden yaz diyorsun? Devlet memuru zihniyetinde çalışıyorsun ordan oraya yönlendiriyorsun. Ayrıca burada online olduğun zaman yazmıyorsun.
senin tuhaf ve emrivaki pmlerini yanıtlamak zorunda değilim. iletişim msn adresim ve telefon numaram sende var. attığın pmlerin bir çoğunu da yanıtlamışımdır yanıtlamadıklarımı da neden yanıtlamadıklarımı dün veya önceki gündü sanırım attığım pmde görebilirsin.
Scriptin içinde 50 tane tema var diyorsunda sözlüğün babası olan gri renkte bir tema neden göremedim?
Scriptin içindeki kodların önizlemesini yayınlattırtma bana ne kadar çöplük olduğunu bir kez daha göreceksin.
ben sana o renkte bir temam olduğunu da hiç söylemedim şimdiye dek ve bunun için öyle bir tema o scriptin içinde olmak zorunda değil. "demoya baksaydın kardeşim"
scriptin içerisindeki kodlara çöplük diyorsun bir de sen koddan ne anlarsın ki? php developer mısın?
2.Nesilleri bile sözlükte böyle bir fonksiyon bulunmadığından iki gün geç aldık, böyle komik bir şey mi olur? Bir de utanmadan öyle bir şey yok diyorsun bunuda mysql'e ekleyince ezilen coder'ı oynuyorsun. youtube sorunu da aynı derecede komik zaten, sözlüğe eklenen linkler çalışmıyor
sözlükte nesil sistemi var mı yok mu demodan veya ilk posttan bi bak bakalım.
youtube sorunu dediğin de linklerdeki büyük harflerin tüm entry ile birlikte küçülmesinden ibaret.
bak kardeşim, biz kobay değiliz, bir sözlüğün temel özellikleri bile olmayan scripti bizim üzerimizde denedin, sayende hata dolu, çok keyifli günler geçiriyoruz, her gün yeni bir hatayla güne başlıyoruz.
bu scripti senden hariç kendi sözlüğüm dahil 10 civarı insan kullanıyor. hata dolu, keyifli günler

sen kodları oynayıp bozduğunda bile ben gelip düzelttim. senin bozduğun şeyi düzeltmek zorunda olmadığım halde...
ayrıca scripte olan hataları yazmak suçsa gel tutukla beni. email kutucuğuna lamerler javascript yazınca kilitlenen admin panelinden bahsediyoruz, gel de gülme arkadaş, müthiş scriptinde başarılar dilerim.
hataları yazmak suç değil ama senden kaynaklanan hataları ve scriptte olduğunu iddia etmediğim özelliklerden dolayı beni suçlaman büyük suç.
sen gülmene devam et.