Öncelikle R10'daki konunda Caesar'ın scripti olduğunu belirtmemişsin bunu oraya büyük harflerle yazmalısın, ayrıca ben demo falan almadım.
İnci'ye hakaret ettiğimizi de nereden çıkardın? Adamlar kendi kendilerine gelin güvey olup onlara karşı bir sözlük açtığımızı düşünmüşler ve bu yüzden saldırıya geçtiler. peşpeşe entry hangi sözlükte giriliyor, senden 10 saniye zaman koruması istedik, yeni bir işletim sistemi falan yazmanı istemedik.
online konusuna gelince, beni geçtim diğer ortağımın tek bir sorusuna bile yanıt vermemişsin, adam beni aradıkça utandım. sanmıştım ki r10'daki adam bizdendir bize yardımcı olur.
Ayrıca koyu temalar için açık logo kullanma özelliği her sözlükte vardır, sen bunu ek bir özellik olarak mı görüyorsun?
Benim online saatlerim gece olduğu için ben sana p.m. atıyorum sürekli sende bana msnden yaz diyorsun? Devlet memuru zihniyetinde çalışıyorsun ordan oraya yönlendiriyorsun. Ayrıca burada online olduğun zaman yazmıyorsun.
Scriptin içinde 50 tane tema var diyorsunda sözlüğün babası olan gri renkte bir tema neden göremedim?
Scriptin içindeki kodların önizlemesini yayınlattırtma bana ne kadar çöplük olduğunu bir kez daha göreceksin.
2.Nesilleri bile sözlükte böyle bir fonksiyon bulunmadığından iki gün geç aldık, böyle komik bir şey mi olur? Bir de utanmadan öyle bir şey yok diyorsun bunuda mysql'e ekleyince ezilen coder'ı oynuyorsun. youtube sorunu da aynı derecede komik zaten, sözlüğe eklenen linkler çalışmıyor
bak kardeşim, biz kobay değiliz, bir sözlüğün temel özellikleri bile olmayan scripti bizim üzerimizde denedin, sayende hata dolu, çok keyifli günler geçiriyoruz, her gün yeni bir hatayla güne başlıyoruz.
ayrıca scripte olan hataları yazmak suçsa gel tutukla beni. email kutucuğuna lamerler javascript yazınca kilitlenen admin panelinden bahsediyoruz, gel de gülme arkadaş, müthiş scriptinde başarılar dilerim.