Bu yazıyı yazmamak için bekledim ama bir cevap gelmeyince başkaları da benim düştüğüm hataya düşmesin diye yazmaya karar verdim.

YouTube ile ilgili bir sorunum olduğunu söyledim bu bir sorundur güncelleme falan bekleyemez sana p.m. attım sözlüğü açtığımızdan beri scriptin hataları ile uğraşıyoruz tamam az-çok yardımcı oldun ama mesajlarımıza artık cevap bile alamıyoruz.

MSN'de yoksan R10'dan mesaj atıyorum suçlu duruma düşüyorum, Yok kuzenim burda yok halamınçocuğu beni bağlamaz bunlar. Herkese şifreni mi veriyorsun?

Caesar Sözlük Scriptini güvenlik yaması ekleyip satıyorsun bunu aldıktan sonra farkettim. Altta sadece bir çubuk koymuşsun

Script düzenlenmeden dosyaları yollandı, default temasını bile ben yaptım.
public_html'mde o kadar karmaşık dosyalar varki anlatamam adeta bir çöplüğü andırıyor.
Her temaya farklı logo ekleme özelliği için günlerce yalvardım.

Flood koruması bile olmayan bu sözlük yüzünden sabahlar karşı uykusuz kalıp PHPMYADMIN'den entry sildim. İlk günden rezil olduk.

Entry takip, Taslak, Tematik mode gibi olması gereken temel fonksiyonların hiç biri yok bilseydik eğer almazdık zira bunun bizim sorunumuz olduğunu söyledin.

IE8'deki hatalı başlık sorunu, Mesaj sorunu ve uzun bir başlık açılınca sol frame sağa doğru genişliyor ve artık saymaktan bıktığım sorun dizileri...

Ciddi bir projedeydik sorunlar yüzünden gün geçtikçe prestij kaybediyoruz.

Beni bu forumda bilenler bilir, işimi de doğru yaparım ödememide gününde yaparım Ayrıca projemdeki ortağıma karşı rezil oldum.

Projemdeki ortağım sözlük alemindeki en ünlü yazarlardan biri. Adam senin yüzünden sürekli beni arıyor. Ne cevap vereceğimi bilemiyorum.

Bu saatten sonra senden isteğimiz; Gizlilik. Zira projenin adını ve diğer dosyalarımızın gizliliğinden başka senden hiçbir şey istemiyoruz.

Etik ticaret anlayışını kavraman dileğiyle.
Kendine iyi bak.
Hayırlı satışlar.