kereky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bende kullanıyordum programı, eyvallah güzel program ücretsiz, fıstık gibi kullanıyorsun ama b*k sürmek gibi olmasın siteden hemen çıkma oranı yüzde 90nın üstünede yeni açtığım sitede
, 4-5 kelimeden hit aldırıyordum google amca filtreye aldı, gelenlerin sitede ortalama durdugu saniye 1 " bir " dikkatli olun derim, beleşti güzeldi ama herşey 1 yada 2 ay sürdü sonra google amca banned yaptı..

ortalama 1 saniye çok az google amca bunu sitede durmaktan saymıyor ne yazıkki en az 15 ile 20 saniye arasında olması lazım.. bence buna bi çözüm bulunursa projenin yurt dışına açılmaması için bir neden yok

edit : konuyu takip etmiyorum rastgele denk geldim başıma geleni yazdım, programa b*k surmek için değil.. görüşlerime yanıtınız varsa cevap yazdıktan sonra özel meaj atın kontrol edeyim, bunu çözümü beraber bulalım

Sitenize b*k sürmek gibi olmasın geç açılıyorsa ve 1 sn kala giriyorsa programın süçu ne? yani kimi site var 10 sn gire kimi site var 58 snde tamamlanır.

Sizin siteniz 1 Dk süre için 4 sn google 55 saniye sitenize girmeye çalışıp son 1 snde siteye girme tamamlanıyorsa sorunu bence siz kendinizde arayın.

Sizin söylemiş oldugunuz gibi olsaydı 1 ay önce 170 olan site sayısı şimdi Toplam Ekli Site:519 olmazdı.

Bir diğer konu ise banlandı demekle site banlanmış olmaz sitenin ismini verin banlanmış olan görelim. Banlanmak demek googleda hiçbir kelimede çıkmaması demek eğer çok gerilere atılmışsa siteniz bu banlanmak olmuyor.