BariX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar geçen adsense hesabıma giriş yapmak istedim geçersiz tıklamalardan dolayı Adsense hesabınız kapatıldı diye uyarı mesajı aldım hiç uyarı mesajıda gelmedi direk kapattılar. Ayrıca reklamlarıma hiç mi hiç tıklamadım rakip bi kaç site vardı onların tıklamasından şüpheleniyorum. başkası tıklayarak hesap kapattırmak bu kadar kolay mı?
Böyle bir turizm siteniz var ise google tenezzül etmenize gerek yok, her reklamını yaptığınız iş yerinden aylık 25 lira alın en kötüsü 20 firmadan aylık 500 TL eder. ( google den bukadar kazanamazsınız tıklama ile )

Tabi siz duran içerikle halen para kazanmaya çalışırsanız googlede direk banlar. geçmiş olsun size umarım yüzünüz kara çıkmaz.

felix59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir bardak soğuk su içiniz. Hesabın yeniden açılmaz, açılsada aynı bu yerleşim yüzünden içeriksiz sadece reklamdan tekrar banlanırsın. Bknz: http://www.kumbag.net/tekirdag-evden...cilik-nakliyat ayrıca tüm siteleriniz aynı zaten.

<kd>Neden yerleşim yüzünden diyenler, içerik olmayınca kullanıcı nereye tıklayacak? olay içeriğe tıklamak değil, içerikten sonra nereye tıklayacağı</kd>
Katılıyorum size;

Yalnız bu reklam bayağı bir saçma örnek olarak belirteyim; hem nakliyecisiniz, hemde google reklamlarında çıkan nakliyecilerin tanıtımını yapıyorsunuz, kalite düşürür bu bence.