Google haricinde Bing ve Yahoo dan da organik hit gönderme olayı eklenirse,hem süper olur hemde bu programın diğer dillerde sürümünü yapıp yurt dışı bazlıda satış yapmana imkan verir. digitalpoint.com ve blackhatseo forumlarında konu açıp tanıtım yaparsan kesin iş yaparsın.kolay gelsin.
bu fiyata bile az talep oluyor. özellikler artarsa doğal olarak fiyatıda artacak. bütçesi olan kişiler benimle iletişime geçiyor. onlar için farklı sürümlerinde yardımcı oluyorum. yakında satış işlerini başka birisine yönlendireceğim.
Aynı anda birkaç siteye hit gönderme şansımız var mı acaba bu program ile ? Programın daha kısa süreli lisanslarıda olmalı diye düşünüyorum.
evet bu programda istedigin sitelere aynı anda hit gonderebilirsin. sınırsız site ekleme ozelligi ve bir bilgisayarda programı sınırsız acabilme ozellikleri ile aynı anda istedigin sitelere organik hit kazandırabilirsin. programın kısa sureli lisanlarını cıkarmayı dusunmuyorum. fiyatı cok uygun. ilerde yeni ozellikleri ile fiyatıda artıs gosterecek.