daha önceki konularda da yorum yaptım.
İphone 3GS yada 4 fark etmez
İnternette girip laptop ile yapabildiğin herseyi yapabilirsin Flash player desteği yok ama
belli video sitelerinden videoları izleyebilirsin. Facebook Youtube Dailymotion vs.
App sayesinde işin bir hayli kolaylaşıcak mesela benim telefonumda Paypal, İşbank, Nesine, Wordpress app yüklü bunlar sayesinde bir çok işimi PC olmadan hallediyorum, Maillere istediğim gibi kolay bir şekilde hakimim, kullanımı cok kolay rahat mesajlaşması zevkli aşırı hızlı bir telefon şarj konusu ilk aldıgında bol kurcalıyacagından 1 gün dayanır. Ama normalda 1,5 - 2 Gün dayanıyor
İphone yada BB olan ve Whatzup kullanan arkdaşlarında WİFİ üzerinden sınırsız .mesajlaşabilirsin. Skype Kullanabilirsin.
Mekanist App sayesinde programı açtıgında sana en yakın rest, cafe, büfe, tekeli gösteren yazılımları var adresleri telefonları ve sana kaç KM uzaklığında oldgunu gösteren. Bu sadece son zamanlarda kullandıgım bir app hoşuma gittiğinden bahsetmek istedim (:
Yani 10binlerce app var yada daha fazla iphone al emin ol başka telefon kullanmak istemiyeceksin..