Arkadaşlar wordpress de ve üzerine giydirilmiş açık kaynak kodlu temalarınızda gerektiğinde eklenti kullanarak gerektiğinde sadece fonksiyon yazarak özel isteklerinizi yerine getiriyorum.

Ayrıca bir wordpress sitesini kurulumundan içerik girmeye başlangıcına kadar olan bütün kurulumları ve sizin seçtiğiniz 1 temayı sorunsuz durumda çalışır durum kurup teslim ediyorum. All in seo Pack kullanmıyorum wpSeo kullanıyorum. Kurulumda eklenti kurmaktan ziyada kendim fonkisiyon yazma taraftarıyım. Kullandığım eklenti sayısı max 5 dir. Öncelikli hedefim hızlı ve cpu yormayan sitelerdir. Bunuda super cache kullanmadan yapıyorum. Bütün işlemleri yaptıktan sonra teslim ettikten sonra ödemeyi alıyorum. Gerekli sebeplerden beğenmeyenlerden kesinlikle ödeme talep etmiyeceğim, garanti ediyorum. Tasarımdan anlamam, tema yazmam.

Wordpress kurulum işlemlerini referans ve güven kazanmak için ilk 5 kişiden zorunlu ücret talep etmiyorum. Tabiki gönlünden kopup 1 2 dolar paypalıma atarsa da hayır diyemem Öğrenci adamız sonuçta. Herkese kolay gelsin.

Wordpress özel çözümler için pm
Wordpress kurulum ve yapılandırma için 15 tl(iş bankası) veya 10$(paypal)