y4z4RcizeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olabilir benim haberim yok öyle bi' eklentiden. Bulursanız buraya yazın da belki kullanırız Ayrıca siteye eklenen tüm resimlere "width" ve "height" etiketi eklemeyi unutmayın. Bunları eklemezseniz tüm resim önbelleğe yüklenir, ziyaretçiye küçük hali gösterilir. Fakat eklerseniz, sizin yazdığınız boyutta yüklenir resimler direkt olarak. Kendi sitemde 2 gün boyunca tüm resimlere eklemek için tek tek konularda düzenleme yapmıştım Yani biraz zahmetli oluyor tabii ki fakat değiyor...
yok kardeş bütün trafiği azaltacak eklentileri kaldırdım.ya ne bela bir şey.Disk doldu nerdeyse ya.daha sabah diske baktım 320MB felandı 500MB yapmıştım.Öğlen 500MB dolmuştu.1GB yaptım bu sefer de 820MB olmuş.Bir şey yapmıyorum bu disk ha bire neden doluyor.Kaldırdım kardeşim ek trafik aldım.10GB 1,5TL bundan sonra trafik için eklenti mi töbe uzak dursun.w3 total cache yi de kaldırdım.Zaten ondan mı oldu nedir.Eklentileri kaldırdıktan sonra 140MB ye düştü direk.Nerden nereye. w3 total cache yapar mı böyle bir şey kullananlar var mı?