Merhaba arkdaşlar facebook tan burada bir kızla tanıştım. Kız üniversitede okuyor İzmirden Gelmiş bulundugum konum Malatya. biyoloji bölümünde 1. sınıf.
3 haftadır tanışıyoruz bir kez buluştuk. Sinemaya gittik elini 10 saniye tuttum çekti. kulagına bir şey fısıldamak için gidiyordum kendini geri çekmiyordu.
neyse sinemada ben buna teklif ettim hiçbir cevap vermedi sinema çıkışında ise
arkadaş kalmamızın daha iyi olacagını söyledi oluruna bırak dedi. aradan 2 gün geçti daha bana msj atma arama dedi. aradım kızı ne oldugunu ögrenmeye çalıştım sevdigi oldugunu söyledi onunla çıkacagını onun erkeklerle konuşmasını istemeyecegini söyledi. faceden beni engelledi bende seni sevicem ve sevgimi her şekilde belli edecegim dedim. konuşma öyle bitti tamam dedi.
facebook profiline baktıgım da sadece beni engellemiş herkes yerli yerinde biriyle çıkıyor izlenimi var. bugun aradım konuştuk engeli kaldır dedim kabul etti 5 dakka sonra tekrar engellendim aradım niye böyle oldu dedim valla bilmiyorum dedi ben yapmadım dedi kim yapmş olabilir dedim şifrem kimsede yok dedi ver ben yardım edeyim degişeyim dedim. yok dedi. erkek arkdaşım silmiştir kusura bakma kaldıramam ayagına yattı yoksa tartışırım onunla dedi.
sizlerden istegim ben bu kızı nasıl kendime çevireyim. param var cebimde.
yardımcı olan arkadaşa 10 gb linux reseller , 2 adet aktif adwords hesap ve 50 tl para yollayacagım.
şuan sadece arkadaşız kızla kız yurtta kalıyor.
Benim anladığım şu: Kız senden elektrik alamamış. Etkilenmemiş. Sende onu sana çeken bir şey yok demek ki. Bu kadar yakınlaşmaya kayıtsız kalıp senden uzaklaşıyorsa durum bu.
Kızın sana karşı ten uyumu tutmamış. Zorlarsın, belki elde edersin ama unutma; O kızı asla yanında tutamazsın...
Bence yorulma boşuna.