beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ücretli olması taraftarıyım en azından bilinçsizce spam yapanların sayısı az olur hayırlı işler
Öneriniz için teşekkürler
Akif95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haydi hocam heyecanla bekliyoruz
MuhammetUzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerçekten güzel bir düşünce diğer ücretli yorum atma programından daha makul ücretli olacağına eminim, ve türkçe tamamen bu önemli .. bende bekliyorum ücrete göre satın alıcam ellerine sağlık.
Fiyatı kimseyi yormayacak bir miktar olacak hocam ve yıllık ödeme vs. olmayacak
videoreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haydi bakalım bende beklıyorum bravo güzel birşeye benzıyor
Teşekkürler.
kereky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hem bedava dağıtıp üstüne nasıl küfür yeniliyor anlamıyorum... şimdi bunu ücretsiz olarak kullanan bebeler beceremeyince küfür mü ediyor yani? olay bundan mı ibaret ?

ücretli ücretsiz konusunda birşey diyemem, alabilen olur alamayan olur, programınıı alıp kendi sitesinde pyalaşan olur hepsi olabilir ama bence güzel bi program, birçok kişiye ilaç olacağı belli...

eline sağlık
merakla bekliyorum
Her türlü yiyorsun hocam. Enayi beleş veriyo, adam kullanamıyor gelip programa sövüyor, her Allah'ın günü gelip destek istiyor doğal olarak zamansızda geliyor, ardından tekrar küfür yiyorsun.

www.asptr.net ücretsiz dağıtıyorum. Bir çok kişinin milyarlara yazacağı sistemi tamamen ücretsiz verdim. PM kutumu gösterebilirim veya iletişim panelini. Gelen mesajların %40ı küfür. Millet değer bilip, kıymet bilemiyor. Bilmeyen yokmu? Var tabiki. Allah razı olsun diyende var. Ama çok az. İnşAllah anlatabilmişimdir
ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce r10 da bu tip program paylaşılmıştı da konusunu bulamadım.
Biliyorum fakat çalışmıyor malesef.