mrb arkadaşlar aşağıdaki kodlarla databaseden verileri çekiyorum. xml olarak görüntülüyorum. ama sadece görüntülüyorum. sayfa kaynağını göster dediğimde farklı çıkıyor. Benim istediğim kaynağı göster dediğimde de browsedaki görüntüyü almak.
dosyayı xml olarak hazırladığımda kaynağı göster dedğimde düzgün çıkıyor ama dediğim gibi php çıktısında sorun var.
tüm detayları aşağıda açıkladım. inş. anlatabilmişimdir.
Xml çıktısı almak için kullandığımız php kodu http://xxx.com/data.php mysql_connect($hostname, $username, $password); // mysql bağlantısını yaptık
mysql_select_db($database); // hangi db'ye bağlanacağımızı seçtik.
$dosya_adi = 'data.xml';
$xml_output .= '<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-9"?>';
$xml_output .= '<xml="haberler">';
$sql = mysql_query("SELECT * FROM fusion_news");
$row_sql = mysql_fetch_assoc($sql);
do
{
$xml_output .= '<baslik><![CDATA['.$row_sql['news_subject'].']]></baslik>';
$xml_output .= '<tarih><![CDATA['.$row_sql['news_start'].']]></tarih>';
$xml_output .= '<icerik><![CDATA['.$row_sql['news_news'].']]></icerik>';
$xml_output .= '<detay><![CDATA['.$row_sql['news_extended'].']]></detay>';
}
while($row_sql = mysql_fetch_assoc($sql));
$xml_output .= '</xml>';
$yaz=fopen($dosya_adi, "w");
fwrite($yaz,$xml_output);
fclose($yaz);
?>xml çıktısınının browserdaki görüntüsü. http://xxx.com/data.xml <xml="haberler">
<baslik>Web Sitemiz Yayında</baslik>
<tarih>0</tarih>
<icerik>
Kısa Süre önce yayınhayatına giren Çimeli Köyümüze ait web sitesini yeni tasarımı ile tekrardan yayınladık.
</icerik>
<detay>
Kısa Süre önce yayınhayatına giren Çimeli Köyümüze ait web sitesini yeni tasarımı ile tekrardan yayınladık.
Sitemizde bazı değişiklikler yapılmıştır.
Tüm hemşehrilerimize hayırlı olması dileğiyle.
</detay>
</xml>
Sağ tuş ile Sayfa kaynağını göster dediğimizde çıkan görüntü. <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-9"?><xml="haberler"><baslik><![CDATA[Web Sitemiz Yayında]]></baslik><tarih><![CDATA[0]]></tarih><icerik><![CDATA[Kısa Süre önce yayınhayatına giren Köyümüze ait web sitesini yeni tasarımı ile tekrardan yayınladık.
]]></icerik><detay><![CDATA[Kısa Süre önce yayınhayatına giren Köyümüze ait web sitesini yeni tasarımı ile tekrardan yayınladık. Sitemizde bazı değişiklikler yapılmıştır. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olması dileğiyle. ]]></detay></xml>