SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Savaş yanlış düşünüyorsun ne yazıkki. Ne Engin beye, nede size katılıyorum, bir satıcı olarak tamamen 2-3 mesaj alttaki arkadaşımızın verdiği örneği destekliyorum.

Esenler garında döner satılıyor evet, o döneri yiyebilmek önemli olandır. 5 TL lik modern ve lezzeti güzel olan mekanlardan da yiyebilirsiniz, otogardaki döneride yiyebilirsin, buradaki tek fark lezzeti alabilmektir.

Ha diyeceksin, Otogardaki dönerden zehirlenirsem ne olacak?

Hosting sektöründeki *********** satıcılar ile otogardaki zehirlenmeye neden olan dönerin satıcısı aynı sınıftadır.

Mühim olan buradaki sınıflandırmayı anlayabilmektir, Engin beyin örneklendirmesi uyuşmamış ne yazıkki.

Saygılarımla.
Ama Ayın Şekilde riske etmiş olmuyormusun şahin ? her otogarda döner satan zehirlemez ama ya zehirlenirsem ! vardır. Fakat lüx yada güzel bir yerde yediğinde burası yapmaz dersin! ve yapma ihtimalide düşüktür. Bu yüzden katılıyorum Engine. Ancak onun dışında şunu şöyle belki düeltebilirim. 10-20 liraya reseller bizde saplıyoruz evet maalesef tr de 10-20 liraya reseller oluyor olacaktırda Ancak 10 -20 liraya 100 Gb alan -limitsiz rafik Arandığında Böyle olabilir? böyle düşündüğünde sende katılacaksındır domain sınırıda vermiyorsun sattığnı adam alanım şuakadar diyor birde o satış yapıyor her biri 50 hesap açsa o sunucuda 10 kişiye sattın diyelim 500 hesap. wp sistemler yüklü sistemlerde girdiğnide işin içine. Ve müdehale bilgin yetersizse yada müdehalende geçikme olursa dikste yanar işlemcide çatlar ! Yanlışmıyım bundan katılıyorum ben Engin Beye.

kereky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beyler renganetten reglediğimi domainlerin nslerini nasıl değiştireceğizz bilgisi olan varmı ?

edit : elemana ulaşamıyoruda, bu konuda bilgi alabilen bi arkadaş varmı aranızda ?
Hocam muhtemelen reseller club üzerinden sağlanıyordu size domain kaydında gelen mailde dirkemen reseller club orden bilgielrinin gelmiş olması gerek arkadaş kaybolsada domainleri ordan yönetmeye devam edebilir yada uztabilirsiniz.

Saygılar.