Merhaba Değerli r10 Üyelerii

Benim bir icerik sitem var. İlk açışımda sürekli index girdim ve bir süre sonra veritabanı tıkandı vs sildim yeniden kurdum. 301 yönlendirme falan. Hitler epey düştü. Bende sıfırdan herşeyi silip yeni bir şekilde açtım. Tüm içerikler tabiiki silindi. Ve bir süre sonra yeniden indexlendim düşük hitle. Ama talihsizlik yine index.php hata verdi bir süre sonra. öylece 1 ay kaldı. Google de arada bir site:isim.com diye arattığımda sadece alt sayfa ve kategorilerin indexlendiğini index'in indexlenmediğini görüyordum.40 bin index vardı. Böyleyken bile 10 dk da indexliyordu.

3 gün önce mevcut tüm site yazılımını sildim yeni bir scriptle işe başladım. Fakat google aşırı yavaş hatta hiç denecek şekilde indexliyor. İndex yani anasayfayı ise hiç indexlemiyor. 4 Gündür aşırı moralimi bozdu bu. Acaba bunun nedeni aniden 40 Bin içeriğin hatalı bir sayfaya dönüşmesimi ? Çünkü yeni yazılımdaki htaccess yüzünden eski linklerde sql la ilgili bir cümle geliyor 404 gelmiyor. Acaba zaman mı lazım yeni sitenin indexlenmesi için ? Yoksa değişik bir ban mı söz konusu??