esayfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlaşıldıysak özür dilerim. Tabi sizin için yeni bir sitenin veri kaybetmesi yada kazançsız bir sitenin 1 hafta açık 1 hafta kapalı kalması tamamen sizi ilgilendiren bir durumdur. Bunu bile bile gidip satın almak sonra 10 tl aldıgınız hostu hostgator vb firmalar ile bir kulvarda tutarak şikayet konuları açmak gerçekten üzücü.

Host satanlar kim olursa olsun bu işin bir maliyeti var bu maliyetleri karşılayamıyorsan bu işe girip bu sektörü rezil etmenin anlamı yok.
hostgator ile kıyas yapmıyorum ben burada yanlış anlaşılan bir şey yok gayet doğru anladım,zaten sitenin 3 günlük yedeği benim için 450 tl edecek olsaydı emin olun renganetten almazdım,firmanın maliyeti karşılayıp karşılayamaması beni ilgilendirmez karşılamadığı halde giriyorsa bu işe tıpkı karaca telekomun zarar etmeyi göze alıp her şeyin farkında olarak zararına satış yaptığı gibi,bu benim değil firmanın sorunudur,basma kalıp cevaplar vermektense mantıklı şeyler yazmanızı bekliyorum.Tekrar ediyorum hizmetin kalitesi fiyatından ölçülemez renganetin veya başka firmaların böyle yapmış olması bunu değiştirmez