engin bey size katılmamak elde değil.
ilk defa ismini duydugum bir yerin onlarca müştersi sayfalarca yazmış her zaman olan bir hikaye tekrar etmiş.
karaca ise sektöre yeni girdi güçlü girmeye çalıştı ama taşıma suyu ile değirmen dönmedigini öğrenmiş oldu. Sizin gibi biri arkasında olmasaydı ne olurdu bilmiyorum.
Bir işten kar etmiyorsanız ne kendinizi ne başkasını tehlikeye atmayın. 20 tl vps bekleyen kişi bırakın sata yı patadan hizmet aldıgına emin olsun. Her işin bir maliyet var dediğiniz gibi esenler garında 3 tl tavuk yanında 5 liraya kebapta var
bunu sürekli tekrar etmenin anlamı yok,bana sorarsanız haklı tarafıda yok esenler garında 3 liraya satılan tavugu alırsınız ve yersiniz ama tadı sizi tatmin etmez biz burada parasını verdiğimiz tavugu yiyememekten şikayet ediyoruz tadından değil,sizde 3 lirayı dönerciye verip döneri alamasanız ucuz etin yahnisi örneğini vermez hakkınızı arardınız heralde aramam diyorsanızda yanlışlık sizde bizde değil buraya gelipte her şikayet konusunda oldugu gibi ucuz etin yahnisi muhabbetini çevirmeyin bu sözlerim aynı zamanda sayfanet e,hizmetin kalitesi fiyatıyla ölçülemez renganetin ucuza satıp kalitesiz çıkmış olması bu gerçeği değiştirmez,her zaman duyulmuş firmalar kalitelidir diye bir kaide yok,karaca telekom nasılki sektörde yer edinebilmek için zararına satış yaptı onun gibi düşünen sadece o değildir herhalde onun gibi bütün yeni firmalarda sektörde yer edinmek için duyulmuş firmalardan daha fazla avantajı sunmalı yeni bir firma duyulmuş,güven kazanmış bir firma ile aynı fiyata ürün satarsa neden ondan alınsın?bu her zamanki gibi klasik bir şikayet konusu ve sizde her zamanki klasik sözleri sarfediyorsunuz,şimdi şu konuya bakınız;
https://www.r10.net/hosting-ariyorum/...-alinacak.html
burada host arıyorum henüz kurulmamış bir site hit yok kasma yok alan band ihtiyacı yok buyrun konuya girmek istemeyenler için mesajım;
Alıntı
baslıktanda anlasıldıgı gibi istediklerim bunlar trafik ve alan çok önemli değil şuan için site çok yeni,pm atmayın konu altından paketlerinizi yazın yeterli.
şimdi sayfanetin verdiği teklife bakalım henüz ortada olmayan ve alan bandwidth önemli değil,site yeni ve kredi kartı ile ödeme alınması gerek dediğim konuya teklif olarak ne vermiş;
elden ödeme yapabilirseniz 500gb trafikli ***** hosting: 450 TL
şimdi sorarım size hostgator limitsiz alan ve trafiği %25 cpu izniyle
150.157514 ytl ye sağlıyor yeni bir site için verilen teklif ne kadar makul?kimse kusura bakmasın bu şekilde yedek kaybetmek hiti olmayan bir site için yıllık 450 tl bayılmaktan daha iyi mantıklı konuşalım lütfen.