Bir sitemi Dle kurdum.
Basit bir sistem olduğu doğru ama WP kadar işlevsel ve basit bulmadım. Temaları Türkçeleştirmeyi kendin de deneme yanılma ile yaparsın. O işte gerçekten basit. Ama SEO konusunda zayuf buldum. Otomatik tag oluşturmak çok büyük bir şey değil.
DLE sistemi kurulu normal bir portala rastlamadım. Ama WP'de çok büyük hitler alan siteler bulursun. Tabi bunlar ingilizce. Ve sistemleri acayip. En büyük teknoloji bloglarına bak onlar da wp. Ama bizim kullandıklarımızdan daha geniş. Standart kullanıcıyız.
DLE'yisilip WP kurucam çünkü google sevmedi. İndexletme derdi gerçekten ben de sorun oldu. WP'de çok çabuk indexletirsin. Benim websitelerimin hepsinde bunu gördüm. Ama DLE'de çok geç geliyor hızlanması için de sitenin yıllanmış şarap gibi beklemesi gerekiyor. Benim şahsi tecrübemdir.
Siten sağlam olursa. İyi hitler yakalarsan önce reseller sonra vps sonrada normal makineya geçersin. Ben yakında normal makinaya geçicem. WP kasar ama herkesi de kasmıyor. Ben de bu sorun var. Ama ziyaretçin yükseldikçe WP seni gelişime zorunlu kılar.
Uzun vadede düşün WP'yi seç.
Ha birde şu var. WP'de aradığın desteği tüm dünyada ücretsiz araya taraya bulabiliyorsun.
Gel gelelim DLE'de sorun yaşa. Çok uzağa değil DLE kategorisine bak.
Her soruna para isteniyor. Böyle gelişim olmaz. DLE'de sıkıntın olursa avcıların eline düşersin. Düşme derim WP'yi seç.
index konusunda sana katılıyorum ama
dle de buyuk sıte yok demmıssın alemde gel sana ilk 2000 de en asagı 30 site sayayım alexa hatta su bıle yeter heroturko
dle ye deger verısen ne wordpress ne baskası hıkayedır bırkere cpu kasma sorunu yok wp ye gore o bıle yeter en buyuk hıtlerı basıt bır vpsde bıle ıdare edebılırsın