gencprens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dealextreme 2008 bu yana ürün alıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

ANCAK

12/24/2010 122xxxxx Shipped
12/21/2010 1221xxxx Shipped
11/23/2010 112xxxxx Shipped via Tracked Air Mail RA00987..... RA009113.....

en son siparişlerim bunlar. 12/24/2010, 12/21/2010 bu ürünler henüz gelmedi ve herhangi bir takip numarası yada gönderildimi bir bilgim yok. Sanırım gelmeyecek.
11/23/2010 iki ürünü aynı tarihte sipariş vermiştim biri geldi diğeri gelmedi. !!

bu tarihlerden sonra dealextreme'den ürün alabilen oldu mu ? yoksa artık ürün mürün göndermiyorlar mı ?

birkaç başka site ismi vermişsiniz, o sitelerden ürünleri eline ulaşan varmı tüm sayfalara baktım ama ürünüm geldi diyen göremedim ¿
Bende uzun zamandır DX kullanmaktayım ve 23Kasım'dan bu yana beklemiş olduğum toplu bir alışverişim var. Fakat Müşteri hizmetleri ile telefonda görüşüp 1 hafta daha bekleyeceğimi söyleyip göndermelerini rica ettim. Ardından 4 Ocak'ta geçmiş olduğum bir sipariş var (Stokta olan bir ürün) 4 Gün oldu ama hala bir paketleme falan yazısı ile karşılaşmadım.

Yani anlayacağın DealExtreme şu aralar biraz yavaş çalışmakta... Çünkü ne LiveHelp Servislerinden bir cevap vereni yakalayabiliyorum yada Attığım email'lere cevap vermiyorlar. (Bu son dediğim herkes için geçerli) En iyisi telefon edip olayı takip etmek.