Turkcell kullanıcısıyım ve "0.facebook.com" yani facebook Zero kullanıyorum. -6 TL'm bulunduğu zaman takır takır bu sisteme girerken TL yüklediğimde 50'şer kuruşluk kesinti yaşıyorum. Hiçbir resimli sayfaya (yani ücrete tabii tutulan materyalin bulunduğu sayfaya) girmesem de ücret kesiliyordu benden. 50 kuruş'tan sonra günlük 15 MB bedava olduğu için Allah'tan 50 kuruş ile kalıyordu o kesinti.. Yaklaşık 3,5 ay önce aradım sorunu bildirdim ancak müdahele yapılmadı. Müşteri Temsilcisinin dediği şey ise "Sorun bildirildi, 48 saat içinde dönüş yapılacak." Ancak 1 ay geçmesi halinde hala dönüş yapılmadı ve 2,5 ay önce tekrar aradım. Yine aynı şekilde ücret kesintisi tespit edilmiş ve teknik servisteki arkadaşlara olayın iletildiği, 48 saat içinde geri dönüleceği bildirildi. Vee 2,5 ay sonra tekrar kesintiye uğradım bir defa daha. Zaten kaç defa aramama rağmen geri dönüş yapılmadı ve o sinirle tekrar aradım 27 Aralık tarihinde.. Bayana güzel dille anlattım, yine form doldurup kayıt altına aldı ve 48 saat içinde dönülecek dedi. Ayın 30'unda tekrar girdim ve yine kesintiye uğradım. Artık param -TL'ye düştü.. Bu sefer çok kızmıştım ve tekrar aradım. Bir bay çıktı bu sefer. 15 dakika konuştum ve şu sözleri sarfettim. Özetle: "...Ben öğrenci adamım. Zaten SMS'e ayrı para veriyoruz. Arama yapıyoruz ona para veriyoruz. Ücretsiz facebook var ona da para veriyoruz. Yeter yahu! Ben hergün 50'şer kuruş facebook için bedavadan haybeye para veriyorum, üstüne sinirlenip sizi arıyorum onun için de 40 kuruş harcıyorum..! Bu soruna çözüm bulunmazsa operatörümü değiştiricem olacağı o! Ben her gün Turkcell hayrına niye 1'er TL harcayayım?..." gibisinden sert çıkışlarla biri teknik sorun talep formu olmak üzere 2 form doldurttum. Diğeri de şuana kadar çekilen tüm paralarımın geri verilmesi. Artık ne kadar bir tarama yaptılar bilemem ama 1 Ocak tarihinde, yani 30 Aralık'ta aradığım günün tam (48 değil) 44 saat sonrasında mesaj geldi 2100'dan. ".....3,5 TL'niz hattınıza yüklenmiştir. TURKCELL" diye

Eğer siz de kesintiye uğradıysanız talep edin ve tarama yaptırın. Bazıları çetin ceviz çıkıyor ve tarama yapmanın uzun sürdüğü söyleniyor. Onlara benim gibi örnekler gösterin arkadaşlarım da kesintiden dolayı şikayette bulunmuşlar ve ücretlerini geri almışlar diye.. Sınıftan arkadaşımın da bi gecede 4 TL'sini çekmişler, onu da geri iade ettiler arkadaşıma da tavsiye etmiştim