Merhaba, boş vaktimde yazdığım botu ilk paylaşımım olarak ücretsiz olarak sunuyorum.

Uyarı: Botu kullanabilmek için wp-admin'den giriş yapılması gerekmekte. Eğer yapılmadan bot paneline girilmeye çalışılırsa otomatik olarak wp-admin'e giriş yapılması için yönlendirilir. (Demo'da sizin girebilmeniz için bu özellik yok)

Not: Resim ve SWF adresini özel alana eklemektedir. İstediğiniz özel alana ekletmek için kraloyun/cek.php dosyasını düzenlemeniz gerekiyor.
Bu koda göre embed isimli özel alana swf adresi, image isimli özel alanada resim adresi eklenir. Bunu kendinize göre düzenleyip kaydedin. Eğer yapamazsanız özel alan isimleriyle birlikte özel mesaj atın ben sizin için düzenleyip kodu göndereyim.
add_post_meta($post_id,'embed',$swf);
add_post_meta($post_id,'image',$oyuns[3][$i]);

DEMO - İNDİR

Rar şifresi: kblymrz

Özellikleri:
  • Oyun adı, swf adresi ve kategori bilgilerini çeker.
  • Daha önce eklenen oyun bir daha eklenmez, eklenmeye çalışılırsa oyun adının yanında kırmızı simge gözükür. Eğer yeni eklendiyse yeşil simge görürsünüz.
  • Etiketi otomatik üretmektedir. Örn(Mario,Mario oyna,Mario oyunu,Mario oyunu oyna,Mario oyunları) kraloyun/cek.php dosyasından dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
  • Ajax ile sayfa yenilemeden veri ekleyebilirsiniz.
  • Her sayfada 20 oyunu birden çeker.
Kodlar açık olduğu için umarım kimse iyi düşüncemden yararlanmaz, ioncube ile şifrelemek istemedim. Umarım işinize yarar.