Bu tür anlık yavaşlama, saniyeler süren paket kayıpları yaşanabilir az da olsa ve doğal bir şeydir art niyetli olarak yazdığınızı kesinlikle düşünmüyorum ama her seferinde yavaşlama yada paket kaybı yaşandığı zaman halka açık alana bunu yazmanız bizimle çalışmak isteyenlerin gözünde bunlarda sürekli problem çıkıyormuş izlenimi yaratabilir.

Çok şükür uzun süreli 6-8 saat süren problemlerimiz olmuyor bizim ve taahhüt ettiğimiz uptime garantisinin altında da kalmıyoruz hiçbir zaman, bu konuda bizim ayarımızdaki tüm veri merkezlerinden iyi bir Uptime süresine sahip durumdayız ama R10 ile ilgili söyle bir sıkıntı var.. Ortalama 200-250 kadar hosting firmasına hizmet veriyoruz, bu firmaların bir çoğu r10’dan aktif satış yapmakta hali ile bu forumun insanlarının büyük kısmı Netinternet’de barındığından böyle bir tablo çıkıyor ortaya..

İstanbul’da yada diğer illerdeki yerlerde 5-10dk veya 8-9 saat kapalı kalan veri merkezleri ile ilgili hiçbir konu görmezken r10 da Netinternet ile alakalı her şey anında yazılıyor. Bilmiyorum belki de ben böyle düşünüyorum ama insanlar bizi yanlış değerlendirebilir bu tür şeyler yüzünden.