Böyle dizilerle uğraşacağınıza "Kavak Yelleri" gibi "Küçük Sırlar" gibi dizilerle ile uğraşın.
Misal Kavak Yelleri 2007'den beri oynuyor kimin eli kimin cebinde belirsiz dizide sürekli çiftler eş değiştiriyor, birbirini aldatıyor.
Şunu unutmayın bizi bizim tarihimizle vuramazlar, bizi ancak avrupa özenimi ile vururlar.Nitekimde öyle yapıyorlar.
Not:
Bu dizide anlatılanlar genele kurgusal, Marmaradan mezun ve 32 yıldır görev yapan bir tarih öğretmeni babanın evladı olarak şunu söyleyebilirim ki, babamla istişarelerimizde vardığımız genel kanı haremlerde herşey yaşanmışta olabilir, yaşanmamışta olabilir çünkü Osmanlı Teba'sının kaynak içermeyen, yazılmayan, kayıt edilmeyen tek yeri harem'dir.Adı üstünde Harem yasak demek zaten.Var olan kaynaklar ya avrupalı elçilerin hayallerinden yada saray eşrafından bazı kişilerin tahminlerinden veya yaşanan kayıtlara geçirilmiş bazı saray sıkıntılarından ibaret.Yani bazı arkadaşların bahsettiği gibi haremi anlatan kesin kaynaklar yoktur.Padişahtan ve hadımağalardan başka kimsenin göremediği bir yerin içeriği hususunda her türlü yorum yapılabilir.Çünkü net kaynak yok.
Benim şahsi kanaatim muhakkak birşekilde cinsellik yaşanmıştır, öyle veya böyle kim olursa olsun insanların muhakkak zaafları vardır çünkü.
Ha diyelim ki haremde gerçekten cinsellik yaşadılar, o zaman ben derim ki: "Canları Sağolsun, adamlar 600 sene dünyaya hükmetmişler, bizi tüm dünyaya egemen kılmışlar, süper güç olmuşuz.Herkes önümüzde saygıyla eğilmiş varsın haremde de ne yaşadılarsa yaşasınlar"
Bundan dolayı bu kadar kızılacak abartılacak birşey yok bence.