Ne zamandır diye birşey yok. Bu zaten hep vardı fakat artık gönderilen evraklarıda kabul etmiyorlar.
Şöyle düşünebilirsiniz aslında.
Bir hosting firmasına gidiyorsunuz ve com.tr alan adı kaydediyorsunuz o firma nic.tr ile anlaşmalı olduğu için aracı kurum niteliği taşıyor. Bireysel ve kurumsal olarak insanlarda marka tescili yapıldığında tek sorumluyu TPE / WIPO olarak biliyor.
WIPO'da burada aracı kurum gibi. Bizden evrağı alıyor gerçek oluşuma ICANN'a postalıyor.
ne yanlıs yonlendirmesinden bahsediyoz ? adamın domaininde şirketin adı geciyor . iyi o zaman cocacolaturkey.com u alalım varmı oyle bir sey?? adamlar markası için trilyonlar harcasın sen üzerine kon.. bizimde kanuni bilgimiz az cok var .. tescilli marka domainin içeriğinde gecmeyecek ve ayrıca bu yonlendirme değil.. benim yazılarımı net okumuyorsun ben sadece bilgilerimi aktardım ve kon hakkında inceleme yapıp gerekli bilgiyi toplayıp ne yapmak istersen yap dedim..
aynı bu borsa gibidir .. git su kagıdı al dersin forumda suc işlersin ama ben bu kagıdın cıkacagını dusunuyorum ama yatırım tavsiyesi değildir dersin ve o sadece oneride kalır.. anlayacagın burda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

isteyen istedigini yapar burası bilgi platformu ve düşüncelerini yazarsın