Free tema mı kulanıyorsun linke yada şifreye razı olacaksın. En basitinden bir çok kişi biryerlerde free scriptler free temalar dagıtıyor. Misal ben script yazdırdım + yanında free dağıtmam için script yazdırmamı söylediler bedava backlink güzel bir scripti kim kullanmak istemez ki . Kimse kimseye laf etmesin boşuna bence .Oturup tema yapıcaksın ve bedava dagıttım diyeceksin açık kaynak . Sonra biri alacak temayı editleyecek satacak. Sonra ne olacak şifreleseydin bedava dağıttın açık kaynak kodlu verdin değilmi misal vs. vs. vs. ( Yurdum enayisi ) ( Bu sözüme kimse alınmasın ) Koderleri veya tasarımcılara bu gözle bakanlar bu duruma getirdi bir yerde herşeyi ) Verenlerde var şifresiz kodsuz ama onları hatırlatacak hiç birşey bırakmıyolar sitede temaları kullananlar. Kim bu duruma düşmek ister. Ben konuyu açan arkadaşa soruyorum. Bu arada ben kasacağım sitemi zirveye cıkarağım sonrada parama kıyıp özel tema yaptıracağım veya olanı satın alacağım.Yada bedava güzel bir tema ilen zirvede duracağım ama temanın yapımcısına hiç bir karım dokunmayacak. Tabiki oda bir şekilde hakkını almış olacak. Bedava tema süper tema video script linksiz kodsuz şifresiz diye bir konu göreniniz oldumu ? Hayır .