Arkadaşlar kullandığım script dolayısıyla hostumu değiştirmek zorundayım. Facebook benzeri Social Engine diye bir script kullanıyorum ve bu script hostta APC yada Xcache modüllerinden herhangi biri olmayınca çok yavaş işliyor. Şu anki hostumda da bunlardan herhangi birisi olmadığı için çok yavaş site ve bu yüzden değiştirmek istiyorum. Bilinen bir firma olduğunu düşündüğüm Türkticaret'i seçtim. Sitelerine girip bu 2 modüllerden birisinin olup olmadığını sordum. Bana verilen cevap şu şekilde:

Sunucu yapılandırması kullanıcılar tarafından yapıldığı için herhangi bir sorun oluşturmayacaktır. İstediğiniz bileşeni sunucuya yükleyebilirsiniz.
Site sahipleri için başka hosta taşınma işlemi kadar sancılı bir süreç yoktur herhalde. Sitemi 1 kere taşımak istiyorum ve taşınacağım hostla uzun süre yola devam etmek istiyorum. Bana türkticaret'i kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Eğer memnun kalmadıysanız öneride bulunursanız da çok memnun olacağım. (Bahsettiğim APC veya Xcache bileşenlerinin bulunması çok önemli.)