ArtiEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben sistem kuponlarımdan devamlı para kazanıyorum. Ve aklıma şöyle birşey geldi tabi olurmu tartışılır.

Şimdi 10 kişi olucaz adam başı 5 TL verildiğinde 50 TL yapar veya bu miktarı arttırabiliriz. Her 5 lira veren sağlam 1 maç söyleyecek böylelikle sistem kuponumuzu oluşturucaz. 8-9-10 sistem yapıcaz tabi para fazla olursa sistemi çoğaltabiliriz. Toplam alacağımız para hepsi tutarsa 5-6 milyar gibi bir para yapıyor ve yine bu miktar artabilir oranlara göre ben 1,70 olarak düşündüm oranları. Çıkan parayıda 10 kişiye bölüşücez. Daha önce böyle bir uygulamayı r10 da bir arkadaş ile yapmıştım bu iddaa değil at yarışıydı ve güzel olmuştu eğer bana güveniniz varsa benim hesabıma atarız oynarız eğer yok ise kimi seçerseniz onun hesabına atarız sorun yok benim için. Bu uygulamaya katılmak isteyen var mı ? Sadece iddaa oynayanlar yazarsa sevinirim.

Edit : Bu olayı sadece cumartesi günleri yapacağız. Maçların bol olduğu bir gün.
3 banko, aşağıya 27 maç, Sistem 1 e 27, 27 TL lik bir kupon düşünebilir bence. Önemli olan 3 banko bulmak. Aşağıya da süpriz maçlar.