Merhabalar;
Bu işlere merak saran yada başlamayı düşünen arkadaşlar için bir makale gibi birşey yazmıstım eskilerden onu sizinle paylasıyım dedım:
Aslında seo diyince herkez bılınmeyen bırsey yada ne bilim siyahın ötesindeki beyaz gibi birşey sanıyorlar.Aslında ben bole safsatalara ınanmam Seoya değil insanların bulundukları durumla ılgılı fıkırlerıne inanmam.
Hep merak etmişimdir insanlar 9999999999 milyon sonucdan nasıl 1 sırada oluyor neye gore oluyor 1 sırada olunca neler kaybettırıp kazanıyor dıye?Başlayalım dedik nedir necidir diye.
Son öğrendim ki bu seo 2 çeşitmiş erkekle dişi gibi
Black Hat Seo
White Seo gibi
Bunlardan favorım black olandır nedendır?Daha önceleri ben defacer olarak ınt takılıyordum falan fişman azbucuk oradan bırseylerım var.Sonradan öğrendim ki bu black seo hızlı yasa cabuk olden ıbarettir. xD Aslında ***** siteler için en ıyı olanıda bence budur.1 kac ayda vur gec sonra yenıden sıte ac filan .
Bu dediklerimi uzun soluklu sitelerde yaparsanız soncuları hıc ıyı olmaz.Normal siteler için bence white seo yontemlerini kullanmalısınız.
Site oluştururken kesinlikle kendinizi bir ziyaretçi gibi dusunun ve eksıklerıne o sekılde bakın arada yenı yenı değişiklikler yapmalısınız.Bu ziyaretçilerinize + avantaj olarak size geri dönecektir.
Backlink nedir ne işe yarar?
Çok sacma bir soru değil mi?
Backlink bizim arama motorlarında kastığımız konu misal ‘ahmetyalabık’ olsun sürekli bu konu baslıgını bloglara yada sitelere kasıyoruz.Arama motorlarına kastıgınız siteler pr değeri yuksek sıtelerse sıze onemli referans olacaktır.
Şöylede düşünebilirsiniz aslında;Bir mağazaya gittiniz cebınızde yeterli paranız yok satıcınında sıze guvenmesi şart bununm için ne yaparsınız kefil bulursun aynı mantık daburadadır.
Sürekli kasarsanız atıyorum gunluk5 gıbı bır backlink bu sizin itibarınızı artıracak ve istediğiniz kelimelerde yukseleceksinizdir.
Yükselmek istediğiniz kelimeyi kesinlikle iyi seçin ve en ustteki site nasıl bır backlink yapısı oluşturmus neler yapıyor sitesi nasıl gibi bir çetvel cıkartın ve inanın başarılı olacaksınızdır.
Hayatta hiçbirşeye imkansız gözüyle bakmamanız dileğiyle.