.
Admax 10 aydır aktif olarak yayına devam eden ve yayıncılarına en iyi hizmeti vermek için cabalayan bir reklam firması 10 aydır ödemeleri geciktirdikmi ? Hayır Verdiğimiz sözü tutmamazlık ettik mi hayır ? Elimizden geldiğince ödemeleri erken yapmaya çalışmadık mı Şimdi bu nasıl bir pervasızlık ki sadece sen bu şekilde bizi eleştiriyorsun ? Ödeme talepleri açılır Ödeme talepleri kapandıkdan sonra en geç 3 iş günü içinde Ödemeler Yapılır. Bu defa araya hafta sonunu ben mi soktum ? Sen bizden kaç defa ödeme aldında hepsi için 21 gün bekledin ? Anlamsız şekilde bekliyoruz. Paranız yok mu ki yayıncıyı bekletiyorsunuz nasıl bir yorum ? Biz evet eleştiriye açığız ama saçmalıklara değil. Söyleyeceğiniz ve buraya yazacağınız şeyleri lütfen önce düşünün sonra burada dile getirin.
burada bir pervahsızlık yok odeme son güne kalacak diyede birşey yok hafta sonunu benmi soktum ne demek benmi soktum hafta sonunu madem paranız var bekletmeyin yayıncıyı yalansada yalan diyin 21 günde ulaşmıyormu yayıncının eline para burada yazılan yalan birşey yok bumu sizin eleştiriye açık yönünüz açın paneli bakın bakalım daha ödeme elimize geçmeden 2. ödeme limitini aşmadıkmı benim soylemek istediğimde bu zaten 1. ödemeyi alamadan 2. ödeme aşılıyor ve 21 gün yayıncı boşu boşuna bekliyor burada karalama çamur atma gibi bir olay yok r10 olsun diğer wm forumları olsun hep sizi tavsiye ediyoruz zaten arama yaparsanız görebilirsiniz ben size bunu anlatmaya çalışıyorum siz bunlara çözüm bulacağiniza saçmalık diyorsunuz bravo