pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erhan belki ölebilir. Filistin filminde hiç görmedim.
erhan ölebilir yada diziden başka karekterlerde ölebilir erhanın filmde görünmemsi demek deildirki ölücek erhan dizi bölümlerindede görünmüyordu bazen bu erhan öldü anlamına gelmiyorduki

lakin aklıma şu soru takılıyor vadi izliyicilerinin genel kanısı dizi ile filistin filmini bir düşünmeleri filmi diziyle bağdaştırmaları bence bu çok yanlış sonuçta kurtlar vadisiyle filistin filmi gercek zamanlı çekilmedi

bugune kadar gördüğüm tek dizi vardı filminden diziye aktarılmış karekterelrin olduğu oda deli yürek dizisi ve deli yürek bumerank cehennemiydi yanılmıyorsam bozo isimli karekter aktarılmıştı diziye

ama kurtlar vadisi ırak filminde yer alıpta diziye aktarılan karekter ben hatırlamıyorum aktarılan aynı şekilde her ne kadar iskender büyüğün geçmişini işlesede kv gladyo filmindende vadiye geçiş yapan yok

bu durum bence kurtlar vadisi filistin filmi içinde geçerli olucaktır filistin filminde öne çıkan dizide olmayan karekterler olucaktır hiç şüphesiz ama filistin filminden sonra diziye aktarılacakalrını sanmam o karekterlerinde

film ile diziyi bir düşünmek yanlış bu benim kararımdır bilmem siz ne düşünürsünüz