Öncelikle herkese konuya ilgisi için teşekkürler...

inforesim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Eğer siteniz yeni ise, Google otomatik olarak o siteyi sevecektir. Yani bunda anormal bir durum yok. Örnek buradaki konuyu iyinete açarsanız iyinet bu konunun üstünde çıkar. Çünkü seo su r10 dan daha iyi.

2. Google nin günlük hiti 100k değil hocam. Milyarlarca hiti var ve Her gün sadece sen şikayet etmiyorsun. Günde en aşa bi 60-70 k şikayet oluyordur.

Yani kısacası, Bot yazmış olabilir. Onun için server sahibine söyle, Çeken siteye ping at ip adresini banlamasını söyle. 2. olarak yazıların içlerine link sakla. (Aralarına) veya Konularında bol resim kullan. Kişi çeksin, Baya bir süre sonra çak hotlinki karşı sitedeki tüm resimlerde içerik çalıntıdır ibaresi koy.
1. Dostum hırsız site ile benim sitem arasındaki fark; hit olarak pr olarak index olarak her türlü sitem hırsız sitenin kıyaslanmayacak derecede üzerinde.

2. Şikayet konusunda haklısın bende Google'ın pek ilgileneceğini sanmıyorum ama yine de başvurdum.

Bot konusuna gelince bot yazmamış eliyle çekiyor eminim.

gandi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resimli yazılarını çekmesi siz üst sıralara çıkarır her yazıya en az bir resim ekleyin
syf01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer bot ile çekiyorsa konularınızın sonuna site adresinizi yazınız. Ayrıca konuya eklediğiniz resimleri sitenize ekleyiniz bunlar hep backlink olarak geri dönecektir.
Manuel kopyalıyor malesef. Ancak hotlink konusunda dediğinizi uygulayacağım. En azından bazen bu tip içerikte çalmış. Onların hepsine "hırsız site" ibaresi ve sitemin reklamını yerleştireceğim.

Prostavaryo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana elbetteki zararı olur. o adamın hiti seninkini geçer. resmen sömürülüyorsun.
Hiti geçmesi mucize ama olmaz diye birşey yok ancak haklısın bana zararı azımsanmayacak ölçüde var, hit çalıyor sonuçta...