Site adresi: PM ile dönebilirsiniz
Site için istenen fiyat:
Sitenin aylık getirisi: 3000-5000TL
Sitenin açılış tarihi: 2007 aralık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Video
Günlük hit sayısı, kaynak link: PM ile dönebilirsiniz
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümü
Hosting dahil midir: Değil
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Lisans ile birlikte verilecek
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Son dönemde elimde olan siteleri bir bir elden çıkarıyorum. Son 3 sitem kaldı ve bunları da satıp site işlerime tamamen son vereceğim. Şuanki satışta olan siteyi eminim video site sahiplerinin %90 ı bilir. Çok aramada karşılaşılan bir sitedir. Popüler kelimelerde hiç backlink sağlanmadan yıllardır bulunan bir sitedir.
Bu satışta herkese pm göndermeyeceğim. Ciddi alıcılar pm ile bana dönerlerse yanıt verilecektir. Meraktan pm istemeyiniz. Ayrıca satışın son dönemine kadar analytics hesabının tam ayrıntısı gösterilmeyecektir. (Önceki satışımda bunu çok suistimal eden oldu ve hitte kısmi düşüş yaşanmıştı sonraki günlerinde). Sitenin gelirini istenilen şekilde kanıtlayabilirim. Yıllık 35-50bin TL civarı geliri vardır. (Bu gelirler sadece adsense geliridir. Sabit reklam, pop - splash - player vs kabul etmedim. Aylık 1500TL den fazla player reklam teklifleri alıyorum ancak bu reklamları almıyorum. Bu tür reklamları kabul ederseniz zaten site geliri kısa vadede katlanacaktır.) Site için istediğim fiyata gelince bir yıllık gelirini veremeyecek olanlar pm göndermek için lütfen yorulmasınlar.