rey_joven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tartışmaya girmek istemiyorsan yazmazdın olup biterdi.bakın ligin kaçıncı haftasıydı tam hatırlamıyorum ama galiba 6-7.haftası f.ülker ile abdi ipekçide oynayacaktık.o maçtan önce galiba oyak renaultu yenmişiz oyak renaultta yine cemal nalga'yı örnek göstererek maçı hükmen galip almak istedi.ama nedense o zaman kıyametler kopmadı,yer yerinden oynamadı.fenerbahçeli yöneticiler maçtan önce bu olayı bilmiyorlar mıydı? neden maçın başında değilde maçın ortasında itiraz ettiler?peki aylar önce olan olayı gündeme getirmeyen medya neden fenerbahçe yenilince kıyameti kopardı?önemsiz bir maç dediğim lig öncesi almanyada hazırlık maçıydı yani f.ülker maçına önemsiz demedim.olay hakkında bilginiz varmı çok merak ediyorum
ben zaten bizim maçta demedim hazırlık maçıda olsa resmi bir maç olarak geçiyor normal maçlarda ne yapılıyorsa ordada aynı şeyler uygulanıyor maç sonunda doping kontrolu vs vs . bence ona buna laf sokmaya çalışcagına yazılanları 2 3 kez oku anla sonra lafı sokabilirsen sok futbolda federasyon bizden yana baskette bizden yana boks kürek vs vs hepsinde bizden yana ne güzel bişey bu ya

okadar bilgiliyim diyorsun ozaman şuanki federasyon başkanı yani turgay demirel'in uzun yılar galatasaray forması giydiğinide bilirsin