Herkes hemen erotizm demiş de arkadaşlar ne alakası var şimdi erotizmle? ****** film çekmiyorlar herhalde! Elbetteki biraz onuda katacaklar... Bir arkadaşımız "Behlül'ün tarihi versiyonu olur, güzelim tarihimizin içine ederler!" demiş sanırım bu arkadaşımızın
güzelim tarihimizden pek haberi yok!
Bence gayet güzel bir yapım, fragmanları beni cezbetti açıkçası. Kesinlikle izleyeceğim.
koskoca kanuni ile kabadayılığı yanyana getirmek tarihten haberdar olmak mı oluyor?
ha, kanuni'yi eleştirebilirsiniz. mesela babası yazuz sultan selim han döneminde hazine ağzına kadar altın dolu iken kanuni sultan süleyman han döneminde durum böyle değildir. bunu sorgulayıp eleştirebilirsiniz. ama hakkını teslim eder, at üzerinde islam davası için 96.000 km yol aldığını da eklersiniz...
+ türk-islam devletleri'nde gelenektir, hatta eski türk devletlerinden yeni türk devletlerine mirastır; devlet yöneticileri idamla cezalandırılırsa kafaları kesilmez, kanları akıtılmaz; boğdurulurlar.
harem yaşamı ise bir hayal ve tahayyülden ibarettir. haremlere giren erkek tarihçi olmadığına göre, harem hakkında yazılan şeylerin çoğu uydurma ve saçmadır. girmediğiniz bir ortam hakkında söylenen şeylere ne kadar inanabilirseniz, harem hakkında yazılıp çizilenlere de o kadar inanabilirsiniz.
hayırlı olsun.
ben şu yeniçeri tiplerine takıldım. adamların hepsi özel toplama ve sipariş ürünü.

filinta gibiler maşaallah. bizim toplumdaki bir kısım bayanın üniforma ve kaslı erkek manyaklığı iyi anlaşılmış demekki...