Satış gerçekleşeli çok oldu. PM göndermeyin lütfen.

Sitenin Hemen Al Fiyatı:1000 TL
Ben yalnızca yazdığım en düşük günün gelirinin aylık hesaplanmasına göre aşağı yukarı 6 katını istiyorum. Kaçırılmaması gereken bir site bence.
Satma sebebim öss hazırlanıyor olmam. özel ders hocasınıda buldum. tek sorun internetten bir süre kurtulmak.

Konuyu bilen arkadaşlar daha önce sitemin başına gelenleri okudu. şuan resimupload.com sitesi kapalı olduğu için bazı resim linkleri kırık ve yedeği bende bulunmuyor. yani önceki hitler vs. için eklenen resimler görünmüyor.

13 Oca, Per hit:1679 gelir:3,41 $
14 Oca, Cum hit:2083 gelir:5,35 $
15 Oca, Cts hit:2712 gelir: 8.03 15 Ocak gün bitimi 7,30 $ saat 23.35 (6,08 $ saat 21.00)

aklıma gelmişken yazayım aylık 20tl'ye 5 çıkış yaparak link satışı yapıyordum. sizde aynı yol ile extra para kazanabilirsiniz. menüdeki linkler nofollow olmakla birlikte footerdeki 1 linkin süresi bitmek üzeredir. diğeri karşılıklı değişim sitesi.

Site adresi : pm ile verilecektir.(muhtemel saldırılar sebebiyle)
Kategori, sitenin içeriği nedir: GENEL flash oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link:16 ock saat 11.20 dünkü sayaç resmi
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: onarcade (lisanssız sürüm)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Yok

Ödeme: İş Bankası Havale / EFT

aklıma geldikçe ekliyorum
Alıntı
Yeni bilgi:Siteye eklenen oyunlar, kral oyundan alındığında kraloyun.comun hemen altında, oyunskordan alındığında kelime yeni ise genel olarak 1.ci sırada oluyor.
Alıntı
site oyun oyna kelimesinde 15.ci sırada idi. link alımı yaptığım için düştü. 1 ocakta ve 5 ocakta 4 link bitti. kalan 1 linkte 21 ocakta sonlanıyor. pr0dır site. domain isimtescildedir.
Alıntı
sitenin aylık bir geliri bulunmamaktadır. adsense banlı mı diye soruyorlar. herhangi bir banı yok sitenin. siteye reklam koymuyorum. amacım site yükseltip satmak.
Alıntı
oyunlar sunucudamı?
çok ufak bir kısmında resimler ftpde swf adresleri ise link olarak çekilmiştir. ancak oyunların büyük bir çoğunluğu özellikle hit alan sayfalara ait swf ve resimler ftpde bulunmaktadır.
Alıntı
bir abimin ricası üzerine sitede 2 gündür adsense reklamları vardır. dün 2,76 $ bugün ise 2,51 $ olmuştur. gün bitmedi ayrıca.
edit:aradan 1 saat geçti. saat 21.00 ve kazanç 3,23 $
2.ci edit: 8 Ocak kazancı 4,02 $ olarak tamamlanmıştır.
Satış gerçekleşeli çok oldu. PM göndermeyin lütfen.