selam arkadaşlar biliyorsunuz bir çok meslek dalı vardır yarışmadadan meslek olurmu onu merak ettim ben olrsa böyle bir iş oluşturacağım kendime alt yapımı hazırlayıp 2 3 yıl içerisinde
örnekle: tabelasında yarışma merkezi yazabilir vsss
biliyorsunuz tv lerde ve internet siteelrinde yarışmalar var bilgi yarışmaları önplanda olan pek çok kişide başvuruyor kendini deniyor katılmak için
bildiğim kadarıyla çekilişle belirlenmiş ürünleri yada parayı vermek için milli piyangodan izin almak gerekli ama çekilişsiz olanlara izin alınmasına gerek yok
eğer yarışma alanında iş kurulup para yerine çeşitli ürünlerin ve piyasadaki ürün satanların ürünlerinde kulanılmak için indirim çeki yada indirim kodu vererek
oluşturulabilcek bir meslek yani iş kurmak istiyorum ve kimseden para almıycağım sadece reklama yönelik gelirlerin ve mekandaki meşrubat vss gibi getirilerden kazanabilinecek bir iş
özetleyerek anlattım umarım anlamışsınızdır sizce yarışmadan iş olurmu meslek olurmu yorumalrınız neler çünkü yarışmalara ilgiler hep yuksektir müşteri potansiyeli çok geniş olan bir alan bu yarışma alanı
teşekürler yorumlarınız kararlarıma yön verecek