Arkadaşlar reklam verenler belirliyor olabilir bu tık oranlarını ama Google; seni, beni düşünse örnek veriyorum x.xx tık altına düşmeyecek yani yayıncısını korusa bu sıkıntı olmaz. Zaten kimse hiç bir zaman 0.20 falan beklemiyor ama 0.01 'lere düştü mü hatta bazen 0.00 lara gördüğümüzde Google kötü diyoruz tabi ki diyeceğiz, emek veriyor herkes gece gündüz neden ? Adworks 'cülerin reklamlarını bedava yayınlamak için mi.
Bir sınır koyması lazım alt limit artık birileri püf noktalar bulmuş galiba ki bedava reklam yayınlıyoruz. Google 'a rakip şu zamanda çıkmaz ama ilerleyen zamanlarda çıkacaktır ve bu sorun anca böyle çözülür. Google her zamanki gibi parasına bakıyor ve yayıncısını korumuyor. Ama şu bir gerçek ki kazananlar hep google belirlemiyor ki arkadaşlar, hemen google mu kötü oldu diyor, işte bu cümleye cıldırmak mümkün değil... Google belirlemiyor ama onun sitemi tekrar söylüyorum ama alt limit olmazsa yada vardır tam bilmiyorum bizim tıklarımızı saymazsa bu iş çok sürmez bir çok kişi iflas çeker.