datrom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mrblar hocam. İzmirde Reklam Firmasıyız. Film Sitesi İçin bizde de siteler var hatta wp den de yaptırdık. Siteniz hazır bir şekilde Olduğu için söylüyorum. Uğraşmayacağımız İçin.

Şimdi Site için size verebileceğimiz fiyat 150 TL dir. Domaini daha netten aktardıktan sonra biz transfer yapacağız ayrıca hostingi de kendi sunucumuzdan vereceğiz hostingi siz kullanabilirsiniz başka siteleriniz için. Düşünürseniz PM atın. Kolay Gelsin İyi Çalışmalar.
öncelikle hocam daha netten hesabınıza ücreti alamadan domaini yollamam ki arkadaş da belirtmiş +3 i tradeniz var.
TheRmzN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kimse parayı almadan domaini transfer etmez helede itrader 3 ise bence konuyu açan arkadaşa güven derim +34
güven için teşekkür ederim .
oXZiJeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ramazan asıl sorun sende yanlış anlamışsın.
Arkadaşın izah etmeye çalıştığı nokta; diyorki domaini daha.net'ten benim hesabıma aktardıktan sonra ben başka bir domain firmasına transfer edeceğim diyor. Konuşmada para mevzusu yok sen parayı çıkartmışsın nerden çıkardıysan
aklın fikrin parada galiba....
vallaha ramazanın anladıgı gibi bende aynısını anladım o şarta 10 15 tllik domainleri transfer çok ettim ama 100 tl üzeri alışverişi ancak ödeme alır ondan sonra yaparım .