**MArs dc 'den aldığınız 100 mbit ve trafik limitli internet bağlantılarında günün her saati her saniyesi 100 mbit kullanabilirsiniz. Bu konuda kesinlikle sıkıntı bulunmamakta.**
Şu yukarıda kopyaladığım kısıma cevap vermek istiyorum.
Öncelikle sadece Mars DC bayisi olduğunuzu hatırlatmak isterim, özbenliğinizi birazcık kaybetmiş gibisiniz bu ve önceki yorumlarınızı okuyunca böyle algıladım.
Şimdik 2011 deki bahsedilen 20GBIT için hesap yapalım. 20.000Mbit üzerinden hesap yapıyorum. Bahsettiğiniz iddaa çok ciddi bir iddaa günün her saati 100mbiti herkes kullanabilir demek için bu 20.000 mbit üzerinde sadece 200 sunucu olmalı. Böylede bir kavram dünya üzerinde hiçbir DCde yoktur. Mars bayisininde Mars adına konuşarak bu tarz bir iddaada bulunmasını doğru bulmuyorum.
Daha fazla hizmet satmak için ürününüzü olduğundan daha iyi göstermenize gerek yok olduğu gibi satmanız yeterlidir. Marsın sunduğu hizmet yeterince kaliteli Selçuk beyde sektörün öncülerinden olup işini en iyi bilenlerdendir.
Son 6 ayda çok güzel bir çıkış yapmışsınız dediğinize göre, inşallah aynı hız ile devam eder hedeflerinize biran önce ulaşırsınız fakat bunu belirtirken ben böyleyim sen böyle kötüsün diye başkasına itamda bulunmak yemekteyiz konseptinde olmuş. Kaliteli adamların böbürlenmeye ihtiyaçları yoktur. Aradaki ince çizgiyi ayırt etmenize umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu arada Marsın bu atılımı o kadar harikaki yavaş yavaş yurtdışına akıttığımız dolarlar, eurolar içeride kalmaya başlayacak gibi görünüyor. Tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum Mars ailesi.