Evet Arkadaşlar r10 da yeni olmamız sebebiyle sizlere hem referan hemde kalitemizi göstermek amacıyla sıkıbir çalışmaya girmiş bulunmaktayız. Sizde Görüceksinizki Şu ana Kadar Reklamdan Alamadığınız Kaliteyi Kitlesel bir çözüm olarak bizimle yaşaya bilirsiniz.
İlk Olarak Kampanyalarımızdan Bahsedelim...
İlk Gelen 3 Arkadaşımıza 20K lık Sayfamızdan Ücretsiz reklam yapıcaz evet hiçbir Ücret Ödemeden 20K lık sayfamızdan Bağlantı Reklamınızı Geçicez + Üzerine 20k lık Sayfamızdan Üyelere Sayfanızın Davetini Atıcaz.
Sonraki 2 Arkadaşımıza 15K lık Sayfamızdan Ücretsiz reklam yapıcaz evet hiçbir Ücret Ödemeden 15K lık sayfamızdan Bağlantı Reklamınızı Geçicez + Üzerine 15k lık Sayfamızdan Üyelere Sayfanızın Davetini Atıcaz.
850K lık Sayfamızdan Reklam Fırsatı. Facebook Sayfanızın linki : ( PM İle Verilir )
Facebook Sayfanızın içeriği : Spor
Sayfanızın Üye Sayısı :850K
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 750 - 1500
İstenen Bağlantı Ücret : 20tl. İstenen Video Ücret : 20tl. İstenen Davet Ücret : 40tl. İstenen Tanıtım Ücreti : 35tl. İstenen Banner Ücret : 75tl. ( Haftalık )
Alabileceğiniz Reklam Türleri : (Bağlantı,Video,Davet,Banner,Tanıtım)
Alabileceğiniz Reklam İçerikleri : +18 ve ***** Hariç Herşey
Ödeme Şekli : Şans Oyunları ve İş Bankası Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Bu Sayfamız Katagorisinde Facebook un En Büyük 2. Sayfasıdır. Davet ve Tanıtımlar Mütiş bir etki göstermektedir. Genel İçerik Reklamları Çok Olumlu Dönüşler Almaktadır.
105K lık Sayfamızdan Reklam Fırsatı.
Facebook Sayfanızın linki : ( PM İle Verilir )
Facebook Sayfanızın içeriği : Sinema, Spor
Sayfanızın Üye Sayısı :105K
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 250 - 750
İstenen Bağlantı Ücret : 10tl. İstenen Video Ücret : 10tl. İstenen Davet Ücret : 20tl. İstenen Tanıtım Ücreti : 25tl. İstenen Banner Ücret : 45tl. ( Haftalık )
Ödeme Şekli : Şans Oyunları ve İş Bankası Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Bu Sayfamız Katagorisinde Facebook un En Aktif Sayfalarındandır. Davet ve Tanıtımlar Mütiş bir etki göstermektedir. Genel İçerik Reklamları Çok Olumlu Dönüşler Almaktadır.
35K lık Sayfamızdan Reklam Fırsatı.
Facebook Sayfanızın linki : ( PM İle Verilir )
Facebook Sayfanızın içeriği : Sinema, Spor
Sayfanızın Üye Sayısı :35K
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 250 - 500
İstenen Bağlantı Ücret : 4tl.
İstenen Video Ücret : 4tl.
İstenen Davet Ücret : 8tl.
İstenen Tanıtım Ücreti : 12tl.
İstenen Banner Ücret : 25tl. ( Haftalık )
Ödeme Şekli : Şans Oyunları ve İş Bankası Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Bu Sayfamız Katagorisinde Facebook un En Aktif Sayfalarındandır. Davet ve Tanıtımlar Mütiş bir etki göstermektedir. Genel İçerik Reklamları Çok Olumlu Dönüşler Almaktadır.
Türkiye Geneli Profillerden 30K Sayfa Daveti...
Profillerden 30K Davet : 25tl. Profillerin Duvarlarından Bağlantı : 5tl. 30K Arkadaşa Mesaj : 35tl. 30K Arkadaşın Duvarına Mesaj : 50tl. Profil İşlemlerinin Tamamını Almak İsterseniz : 80tl.
Sayfalar Haftalık Paketler...
Haftalık Paketler İçin Lütfen İletişim Bölümünden Bize Ulaşınız.
Sayfalar Aylık Paketler...
Aylık Paketler İçin Lütfen İletişim Bölümünden Bize Ulaşınız.
Arkadaşlar Sayfalarımızın en Büyük Özellikleri Birbirlerinden Bağımsız Olmasıdır. Nasılmı Hiçbir Sayfamızın Reklamı Hiçbir Sayfamızda Yayınlanmamıştır Tamamen Organik hit ve Kullanıcılardan oluşmaktadır. aten Sayfayı Gördüğünüzde Sizde Hakverceksiniz...
Destek ve İletişim : reklamshow@hotmail.com
Not : İtraderi 5 Adet ve %100 Olan Kullanıcılar İş Sonu Ödeme Yapabilirler. Kampanya Bağlantıları Sayfalarda Sadece 1Saat Yayınlandıktan Sonra Silinir.