rey_joven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen kimsin ki bana yüzsüz diyorsun?lafını bilde konuş ben sana neden mantıklı bulduğumu teker teker saydım.adam öyle aurelio,nihat gibi artık paslanmış değil.bu adamda yetenek olduğunu herkes biliyor.bütün Gs'liler dediğin kim bu kanıya nerden vardın?iyi diyende var kötü diyende ki bundan daha doğal birşey yok.boş mukaveleye nihat ne zaman imza atmış?fenerin sizi inönüde 2-1 yendiği maçı tekrar izle bence o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.ayrıca nihat geleli neredeyse 2 sene olmuş adam 10 trilyonun üzerinde para almış birde yaptıklarına bak! biz ne lincolnler ne elanolar ne jo lar gördük birşey yapamadılar siz 1 i dışında ne olduğu belli olmayan 2 oyuncu için havaalanında yapmadığınızı bırakmadınız kimbiler size elano,lincoln gelse ne yaparsınız
Elano ve lincoln kim ya Güldürme beni.Kazım'ı transferden sayıyorsun ya sen harbi anlamıyorsun bu işten bırak takip etme sen futbolu Transfer ettiğimiz adamları siz rüyanızda bile göremiyorsunuz bu sıralar ama olsun TRT1 özetlerinde izlersiniz onları