Rasty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belediye bedava mezar dağıtıyormuş koşun kapın birkaç tane
Sen aldığımız transferlere ve Nihat'a laf yapabiliyorsun harbi yüzsüzsün ya Bütün Gsliler ne kadar gereksiz bir transfer yaptığınızı biliyor ve kabul ediyor ama senin gibiler burada kendini avutmaya kasıyorlar.
Boş mukavela olaylarını geçiniz.Sizde imza atanlar varsa bizdede attılar zamanında hiç merak etmeyin.Kazım koridor gibi mi kullandı kanadı O kadar kasacağına Porto ile berabere kaldığımız maçtaki Nihat'ın golünü izlede gözlerinin pası geçsin biraz.
sen kimsin ki bana yüzsüz diyorsun?lafını bilde konuş ben sana neden mantıklı bulduğumu teker teker saydım.adam öyle aurelio,nihat gibi artık paslanmış değil.bu adamda yetenek olduğunu herkes biliyor.bütün Gs'liler dediğin kim bu kanıya nerden vardın?iyi diyende var kötü diyende ki bundan daha doğal birşey yok.boş mukaveleye nihat ne zaman imza atmış?fenerin sizi inönüde 2-1 yendiği maçı tekrar izle bence o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.ayrıca nihat geleli neredeyse 2 sene olmuş adam 10 trilyonun üzerinde para almış birde yaptıklarına bak! biz ne lincolnler ne elanolar ne jo lar gördük birşey yapamadılar siz 1 i dışında ne olduğu belli olmayan 2 oyuncu için havaalanında yapmadığınızı bırakmadınız kimbiler size elano,lincoln gelse ne yaparsınız