rey_joven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Manuel Fernandes yazacağıma yanlışlıkla sabrosa yazdım.yani o kadar büyük futbolcu aldınızki bak ismini bile bilmiyorum Nihat kahveci beşiktaşın çocuğu olabilir ama 3.5 milyon euro yani bizim takımın çocukları(arda,hakan şükür,hakan ünsal,hasan şaş)boş mukaveleye imza atardı öyle 3-4 te almazlardı.eğer nihat gerçekten bjk'nin çocuğuysa kulüp bulamayınca bjk'den o kadar para almayacaktı.hakanlar hasanlar 8-9 ay para almadan şampiyon oldular senin mantığınla bakacak olursak bunlarada 10 milyon euro vermek gerekir.emin ol kazım nihattan çok daha iyi iş yapar(tabi alemlere dalmazsa)

bana simaonun videosunu göndereceğine bundan 2-3 sene önceki fenere inönüde yenildiğiniz maçı izle kazım koridor gibi kullanmıştı sol tarafı...
Belediye bedava mezar dağıtıyormuş koşun kapın birkaç tane
Sen aldığımız transferlere ve Nihat'a laf yapabiliyorsun harbi yüzsüzsün ya Bütün Gsliler ne kadar gereksiz bir transfer yaptığınızı biliyor ve kabul ediyor ama senin gibiler burada kendini avutmaya kasıyorlar.
Boş mukavela olaylarını geçiniz.Sizde imza atanlar varsa bizdede attılar zamanında hiç merak etmeyin.Kazım koridor gibi mi kullandı kanadı O kadar kasacağına Porto ile berabere kaldığımız maçtaki Nihat'ın golünü izlede gözlerinin pası geçsin biraz.