almeida kim ya?sabrosa kim?simaoya diyecek birşeyim yok ama diğer 2 futbolcunun belki sadece ismini biliyordunuz.ben futbol delisiyim ve o kadar werder bremen maçı izledim bir kere almeida'yı öyle ahım şahım oynadığını görmedim.sabrosa'yı ilk kez duydum.bence bu 2 adam balonun teki.nihat kahveci'nin yılda 3.5 milyon euro aldığı ligde bırakta kazım ikinci dönem 625 bin gelecek sezonda ise 1.250 milyon euro alsın(insaf nihatın yatarak para kazanıyor gelmiş kazımın alacağı parayı çok görüyorsunuz)"Sana dahada cevap veremicem siz bomba patlatmaya devam edin" diyerekte kendini komik duruma düşürmüşsün bence.
@korkufan saydıkların futbolcular iyi ama hangisi adam gibi oynayabildi.artık hayalperestlikten vazgeçelim sırf isim olsun diye transfer yapılmamalı.gör bak kazım gece hayatını bıraksın saydığın futbolculardan kat kat daha fazla verim verecek.
Ahahah cevap vermiycektim ama sen futboldan anlamıyorsun anlaşılan.
İlk olarak
almeida kim ya?sabrosa kim?simaoya diyecek birşeyim yok ama diğer 2 futbolcunun belki sadece ismini biliyordunuz.
Sen ne yazdığının farkında bile değilsin ki

Sabrosa kim diyorsun sonrada Simaoya diyecek lafım diyorsun onlar zaten aynı kişi be kardeşim

Simao Sabrosa yani

Sabrosayı ilk kez mi duydun vah vah demek ki sen A.Madrid-Gs maçını izlememişsin. Al sana link buyur bol bol izle
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...iSXTVQ20336SXQ
Nihat Beşiktaş'ın çocuğu 3.5 Milyon € ona az bile.Onun yaptıklarını yapmış oyuncuyu transfer edinde sonra konuşun.
Daha Simao Sabrosayı ayrı 2 futbolcu olarak söyleyen adam bana savunma yapmasın