Rasty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ok.Let's go.Oleeey diyorum sana : )

Ne olduğu belirsiz adamlar mı ?
Gs : Hürriyet,Necati,Kazım
BEŞİKTAŞ : Fernandes, Almedia, Sabrosa

Sen daha bunlara laf yapabiliyorsan bişey demiyorum.İyice mezarcı oldunuz.G.Zan ve S.Özkan unutmayın : )

Açıklamada, yapılan sözleşmeye göre Kazım Kazım'a 2010-2011 sezonu için 625 bin avro sabit transfer ücreti ve 15 bin avro maç başı ücreti ödeneceği aktarılırken, ''2011-2012 sezonu için 1 milyon 250 bin avro sabit transfer ücreti ve 16 bin avro maç başı ücreti, 2012-2013 sezonu için 1 milyon 250 bin avro sabit transfer ücreti ve 17 bin avro maç başı ücreti, 2013-2014 sezonu için de 1 milyon 250 bin avro sabit transfer ücreti ve 17 bin 500 avro maç başı ücreti alacaktır'' denildi.

Ucuzluğa bak Adam oynamasa bile 1.250 Milyon € alıcak.

Sana dahada cevap veremicem siz bomba patlatmaya devam edin.Ok Let's go..
almeida kim ya?sabrosa kim?simaoya diyecek birşeyim yok ama diğer 2 futbolcunun belki sadece ismini biliyordunuz.ben futbol delisiyim ve o kadar werder bremen maçı izledim bir kere almeida'yı öyle ahım şahım oynadığını görmedim.sabrosa'yı ilk kez duydum.bence bu 2 adam balonun teki.nihat kahveci'nin yılda 3.5 milyon euro aldığı ligde bırakta kazım ikinci dönem 625 bin gelecek sezonda ise 1.250 milyon euro alsın(insaf nihatın yatarak para kazanıyor gelmiş kazımın alacağı parayı çok görüyorsunuz)"Sana dahada cevap veremicem siz bomba patlatmaya devam edin" diyerekte kendini komik duruma düşürmüşsün bence.

@korkufan saydıkların futbolcular iyi ama hangisi adam gibi oynayabildi(keita hariç).artık hayalperestlikten vazgeçelim sırf isim olsun diye transfer yapılmamalı.gör bak kazım gece hayatını bıraksın saydığın futbolculardan kat kat daha fazla verim verecek.