bu düşüşün reklam verenlerin oranları düşürmesiyle alakalı olabilirmi ?

mesela söyle düsünelim. ben adwords kullanıcısı ve aynı zamanda andsense de kullanıcısıyım.

buralarda görüyorum binbir türlü hile ile reklamlar tıklatılarak kazanc saglanıyor herkes demiyorum ama bir cok kiside bunu yapıyor aksini iddia eden varsa buyursun. bu sebeple adwords da reklam olustururken tıklama oranlarını olabildigince alt seviyeye cekiyorumki bu boş tıklamaların önüne gecilsin bakıyorum raporlarıma adworsten bana ortalama günlük 500 kişi geliyor. bunların geldikleri adreslere bakıyorum arabaoyunları.com bilmemneoyunları.com vs.vs. gibi emlak ile alakalı olmayan sitelerden ziyaretci gelior. sizce bu mantıklımı ? bu nasıl gelmiş olabilir ? flash oyunun önüne reklam koymustur oyun oynayacak cocuk oyunu tıklarken benim adwords reklamına tıklıyor ve siteme geliyor bir kac saniye bile durmadan tabiki cıkıyor sonucda oyun sitesinden gelen biri emlak ile ilgilenecek biri degildir. yanlışmı dşünüyorum ? ama şu şekilde olsa adam gibi sitelerde alakalı sitelerde gösterilse sadece oralardan ziyaretci gelse 100 kisi de gelse ama emlak icin gelse yeterli bana o 100 kisiden mutlaka biri telefon acar bir ilan icin bilgi ister.... internet üzerinden iş yapıyormusun diyen olursa ? emlak firmasıyız gecen ay sadece 300 dönüm civarı arazi satısımız oldu. komisyonunu siz düsünün yani oyun sitesinden gelecek ziyaretcilere degilde o reklamı oraya koyan zihniyete kızıyorum ben... bilmem anlatabildimmi ?

kısacası reklamverenler oranları düsük tutarsa sizlerde az kazanırsınız bunuda herhangi bi sorun olarak görmeniz yanlıs bence.