onaylamama falan degil arkadasım foruma bakıyorum sadece bilmemkac tık bilmem kac dolar bu ne ya yuh yeter artık falan gibi mesajlardan konu baslıklarından sıkıldım bıkdım forumdan sogudum bir kac arkadas kücük bi dalgalanma oluyor bi gün eksik tık alıyor daha o gun mesajı acıyor buraya bir iki gün sabredin de düzelmezse o zaman yazın yardım isteyin ama daha kucucuk bi dalgalanmada buraya konu acarsanız sadece sizin gibi dalgalanma yasayanları hemen buralara yansıtanlardan baska da kimse yazmaz birde bu konulara kızanlar. sana soruyorum simdi sen diosun ki ;
flash oyun sitesi diye mi bu kadar az alıyorum onu merak ettiğim için konuyu açtım peki kaç kişi sana evet flash site oldugu icin bu sekilde veya hayır sunu yap düzelir yada bunu yaptıgın icin böle olmuş diyen oldu ? herkes bende de aynı bende de var sorun bende sıkıldım bende bunaldım gibilerinden cevaplar var . bide bana tepki yaptım diye tepki yapanlar var

sorun deil yapsınlar. ama bu sekilde yuzlerce baslıkla forum kirleniyor benzer diger konunun altına yazsanız da kirlilik olmasa ? benim tepki göstermemdeki sebeb bu yani neyse yanlıs anlayan varsa sorun degil ama eminim beni anlayanda vardır.

kolay gelsin. insallah sorunlaruınız düzelir ki iki üc güne zaten düzelicek bosuna velveleye veriosunuz...
Ne bekliyorsun sen ? Her gün forumda adsensede günde 100 dolar kazanmanın taktiği,günde 50 dolar kazanmak için girin,ingilizce siteler yapmak için püf noktalar,adsense kazançları tavana vurdurmak gibi makaleler mi bekliyorsun ? Bunları beklersen çok beklersin.Adamın aldığı tık parasını görmüyor musunu yardım istemek için açmış konuyu,elinden birşey gelmiyor belki bilen vardır diye açmış hem sana mı sorucak hangi konuyu açıp açmayacağını.Yöneticiler birşey demezken sana ne oluyor acaba?